Skip to content

JÚLIUSI LENORMANDSZKÓP…

 
JÚLIUSI LENORMANDSZKÓP… 💫
Ismét új hónapba léptünk, ilyenkor szoktam Nektek egy nagyobb kirakást rakni. Ez az un. Grand Table, amiben mind a 36 lapot kivetjük és így egy átfogó képet kaphatunk energiákról, irányokról, életterületekről de akár ennél még mélyebben is belemehetünk az elemzésbe. Természetesen itt és most erre nem lesz mód ilyen részletesen, de igyekszem kitérni minden fontos információra.
✨ Ahogy azt már többször is említettem, ez egy általános elemzés ami a központi energiákból került kártyavetésre, ezért nem biztos, hogy mindenkivel egyaránt rezeg. Természetesen az egyedi kirakások ennél sokkal pontosabbak és személyre szólóak. Keressetek bátran. 🙏💖
💫✨
Úgy tűnik még mindig nem vagyunk túl a nehezén, még mindig jönnek a megpróbáltatások, valamivel szembesülni kell. Az élet elénk hoz olyan eseményeket amelyek elkerülhetetlenek a számunkra, ezzel pedig felelősséget kell vállalnunk dolgokért és a tetteink következményeiért. Ebben szerencsére benne van a lezárása is ezen feladatoknak, amiért azonban néha áldozatot is kell hoznunk. A jó hír, hogy ilyen esetekben mindig megkapjuk hozzá a segítséget is, de ettől még érezhetjük nehéz teherként. A családunk mellettünk áll és ez jó, megtalálhatjuk a középpontunkat minden nehézség ellenére is és ettől a jó irányba haladva, harmóniába kerülhetünk önmagunkkal és az élettel. Nézzük a jó oldalát… ebben mindig benne van az újjászületés lehetősége. 😄 Ez a feladat lehet egy férfival kapcsolatos, vagy hivatalos dolgokkal, vállalkozással akár, de éppúgy utalnak a lapok egy olyan feladatra, melyet egyedül kell megoldanunk, természetesen Isten, Univerzum vagy a segítők támogatásával. 🙏
✨ Akadályok lehetnek az elképzeléseinket illetően, valami nem úgy alakul mint ahogyan azt szeretnénk, de inkább csak nem olyan gyorsan vagy problémamentesen halad mint ahogyan azt szerettük volna. Lehetnek kisebb vitáink, nézeteltérésünk valakivel akár egy kapcsolaton belül, vagy bármiféle elköteleződésben, szerződésben. Lehet lelkiismeret furdalásod, ha nem tettél meg valamit, vagy nem eleget ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat, esetleg ha úgy érzed, mindig újra és újra ugyanabban pörögsz és a mókuskerékből nem tudsz kilépni.
💫
✨ Ha Nőként olvasod az elemzést érezheted magad egyedül a problémák tengerében és a nehézségek súlyként nyomják a válladat. Keresed a megoldásokat de hiába az új irány, ott is csak falakba ütközöl. Nem azt mondom, hogy nincs megoldás, csak talán nem olyanok mint amit szeretnél. A változásokat azonban minden nehézség ellenére kézben tudod tartani és ezzel mégis csak bizonyos mértékig szerencsésnek érzed magad. A család, az életed irányítása, az álmaid és elképzeléseid előrehaladása és a problémák között lavírozol, de hidd el, sikerrel.
✨ Ha Férfiként olvasod úgy látszik, egy nagyobb váltás előtt állsz éppen. Egy új életszakasz kezdődik számodra hamarosan, de ehhez előbb le kell zárnod a régit és minél tovább húzod, annál később tudsz továbblépni, pedig minden támogatásod megvan hozzá. Lásd tisztán a dolgokat, találd meg a harmóniádat és pozitívan, erővel felvértezve nézz előre.
Vannak dolgok amik még előttünk is rejtve vannak és ez néha frusztráló lehet, sőt van akire kifejezetten nyomasztóan hat, de a sok pozitív lap mindenképpen szerencsés lehetőségeket és változást mutatnak. 🙏💖
💫
✨ A Nők számára ez a hónap az előrehaladást segíti, még ha ez az út kicsit nehézkesnek és rögösnek is tűnik. ( mert az is 😄 )
✨ A Férfiak számára lezárásokat és elengedéseket mutatnak ahhoz, hogy a nagy változás küszöbén állva, új életszakaszba léphessenek.
💫
Nem mondom, hogy könnyű lesz, de így vagy úgy, mindenki számára a továbblépés lehetőségét rejti a hónap. 🙏
Szerettel, Évi
💖