Skip to content

JÁTÉK vagy mégsem? … Mit kell tenned annak érdekében, hogy elérd a célodat?

Ma egy kis játékra invitállak. Nem kell túl komolyan venni, de mint mindennek, ennek is van igazságtartalma. Ha itt vagy és úgy érzed kíváncsivá tesznek a válaszok, akkor egészen biztosan hordoz számodra valami értékeset, esetleg csak annyi  a dolga, hogy elindítson Benned egy gondolatsort, így máris elérte a célját.

Feltettem egy kérdést és húztam rá négy lapot. Neked annyi a dolgod, hogy a kérdés kapcsán ráhangolódsz a kártyákra és amelyik megszólít, annak az üzenetét elolvasod. Ha úgy érzed nem tudsz dönteni két lap közül, akkor olvasd el mind a kettőt. Azt azonban nem gondolom, hogy az összes lap szólna hozzád, hiszen lehetnek akár ellentétes tartalmúak is.

Kérlek addig ne menj tovább, amíg nem választottál a kártyák közül. Érzésre dönts, nem kell gondolkoznod rajta.

 

Mit kell tenned annak érdekében, hogy elérd a célodat? Mi az üzenet a számodra, ami segít a célod megvalósításában? / ez lehet személyes cél, munka, karrier vagy bármi más is /

 

Ha az első lapot választottad …

A kártya azt üzeni számodra, egy olyan úton jársz, ahol sok kihívással kell szembenézned. Nehéz út áll előtted. Találkozhatsz akadályokkal menet közben, esetleg még ellenségekbe is botlasz az utad során. Legyél TÜRELMES és DOLGOZZ KEMÉNYEN. Lehet, hogy az akadályok csak a fejedben léteznek, így érdemes ezt átgondolni, tényleg vannak e, vagy csak a félelmeid okozzák a problémát. Valószínűleg hosszabb idő mire eléred a célt, de ne add fel, mert leküzdhető minden akadály. A lap azt üzeni, LEGYÉL AKTÍV, ha passzívan vársz nem biztos, hogy elérsz oda ahova szeretnél. Azonban ha nekimész a kihívásoknak, akkor sikeres lehetsz az utadon.

Ha az második lapot választottad …

A kártya azt üzeni számodra, itt az ideje meghoznod egy határozott döntést és VÁGJ BELE azonnal. Csinálj valami váratlant, valami hirtelen változást és ez közelebb hozhatja a célod elérését. Itt az ideje elengedned a múltat, vágd el a visszahúzó erőket és a nehézségeket. Vond le a tanulságot és lépj tovább. A régi dolgok, gondolatok, esetleg az a fajta hozzáállásod már nem segítenek, sokkal inkább hátráltatnak, így itt az ideje újba kezdened. Lehet, hogy túl régóta húzod-halasztod? CSELEKEDJ! Tedd meg amilyen gyorsan csak lehet! MOZDULJ ELŐRE!

Ha az harmadik lapot választottad …

A kártya azt üzeni számodra, LEGYÉL TÜRELMES! Most nem kell kapkodnod, maradj nyugodt és várd meg hogyan alakulnak a dolgok. Hidd el, mennek a maguk útján. Jelenleg a tervezésnek van itt az ideje, az átgondolásnak. Meglesz az eredmény is, de még idő kell hozzá. Picit húzódj vissza, fontos a nyugalom. Gondolkodj előre, most erre van a legnagyobb szükséged. Légy biztos abban, hogy amit elültettél akár gondolatban, akár már a konkrét megvalósításban, az beérik a megfelelő időben. Ez nem időpazarlás, ez egy folyamat. Az út része. Most ez az amit tenned kell!

Ha az negyedik lapot választottad …

A kártya azt üzeni számodra, találd meg a belső nyugalmadat és az egyensúlyt magadban. Egy hosszabb folyamat lesz, amíg a céljaidat eléred vagy meg valósítod a terveidet. Legyél továbbra is tiszta szívvel, belső harmóniában. Egy kis türelemre van most szükséged. Minden megvan Benned ami csak kell. Ott van a tudásod, az élettapasztalatod, sőt megvan hozzá a képességed is, ami mind segíteni fog és támogatni tud az úton. Lehet épp arra van szükséged, hogy Te is értékeld ezeket magadban, becsüld meg mindazt a bölcsességet ami már most is a rendelkezésedre áll, hiszen már mind a tied. Támaszkodj rá bátran! Belülről vezet az út kifelé. Ha mégis úgy éreznéd, kell valaki aki támogat ebben az időben, keress egy bölcs tanácsadót akinek adsz a véleményére. Csak körül kell nézned, ott van a közeledben.