Skip to content

JANUÁRI VISSZATEKINTŐ…

 
Visszatekintőt még nem írtam sosem, de talán érdemes megnézni honnan indultunk és hova jutottunk az elmúlt néhány hétben. A csodaszép EPIC LIGHT LENORMAND lapjait láthatjátok.
🧡💛
 
 
🧡 Nagy változások eljövetelét vártuk, de persze az új év talán alapból is magában hordozza ezt. Van ami mindenképpen jön és történik ilyenkor és van amit nekünk kell előidézni. Valami biztatóban, valami egészen újban reménykedtünk és hittük, hogy a megfelelő időben megérkezik. A változás, az átalakulás azonban nem csak külső történés lehet, magunkon belül is lehet rá igényünk és meg is tapasztalhatjuk.
 
💛 Ami ebben a segítségünkre lehetett, az az volt, ha hagytuk magunkat sodortatni, igyekeztünk nem ellenállni és nem megakasztani a folyamtokat. Ha döntéseket kellett hoznunk, azt elsősorban az érzéseinktől vezérelve kellett megtenni és nem annyira logikus és tudatos átgondolás után.
 
🧡 Hátráltatni tudott ha nem voltunk elég türelmesek és kitartóak, ha azonnal és akaratosan álltunk neki a feladatoknak, illetve ha nem vállaltuk fel a felelősséget a tetteinkért és a gondolkozásunkért.
 
💛 Remélhetőleg a hónap végére Mindenki elért egy magasabb szintet mint ahonnan indult.
– Akár úgy, hogy a nehézségeken túljutva előrébb léphetett vagy sikerre vitt valamit abból amit szeretett volna.
– Már az is pozitív, ha lépésről lépésre haladva apránként sikerült a jövőnket építgetni.
– Ha másképp látunk valamit most, mint amikor elindultunk.
– Ha magunkat látjuk másképp vagy a minket körülvevő világot.
– Ha összpontosítani tudjuk az erőnket és arra koncentrálunk amit igazán szeretnénk.
– Ha sikerült kijelölni a határokat és távol tudjuk tartani magunkat azoktól a dolgoktól, emberektől, helyzetektől amit már nem szeretnénk az életünkben látni.
 
🧡 A lapok szerint mindenképpen előrébb jutottunk még akkor is, ha van aki nem így érzi vagy nem így éli meg. A változás – legyen az bármi – már szükségszerű volt.
🧡💛
 
Ezzel a tudattal és hozzáállással lépjünk be az új hónapba és nézzünk vissza szeretettel bármi is történt. Tapasztaltabbak és bölcsebbek lettünk, ezt pedig formáljuk előnyünkre a továbbiakban.
🧡💛🧡
 
Szeretettel
Évi
💖