Skip to content

Ismét hétvége…

 
Sokszor mondtam már mennyire imádom ezt a kártyát. Annyi fantasztikus dolgot rejteget magában.
 Ez a „rejt” szócska tényleg egy feneketlen kút 😊 hiszen nap mint nap fedezek fel én is valami újat benne és akkor még meg sem érkezett az a két db 180 oldalas könyv angliából, amit már annyira várok. Néha azt érzem, olyan mint egy titkos kódrendszer, amit fel kell fedezni és ahogy folyamatosan többet és többet tudunk, úgy visz egyre mélyebben önmagában. 😊💖 Mint valami kincsvadászat ismeretlen területeken, ahol néha felnyílik egy ajtó és betekinthetünk az őrzött ládikákba. 😊
Ezzel a kis hétvégi kirakással is csak épp csak a felszínt súroljuk, de azért nézzük milyen lehetőségeink vannak. 😊
A lapok a Blaue Eule / Blue Owl / Kék Bagoly pakliból valók.
Mozdulásra, változásra utalnak a lapok. Valaminek most jött el az ideje. Ez lehet egy hosszabb utazás, ha nem is országhatárokon kívülre, de kis hazánkban is vannak távolságok. Persze nem kell feltétlenül messzire utazni, de valami leragadt helyzetből lehetőség van kimozdulni. Ha túl régóta ülsz otthon begubózva, akkor sétálj egy nagyot, menj kirándulni, intézz el olyan dolgokat amiket eddig talán halogattál.
Ha van olyan dolog körülötted ami már régóta, de legalább is egy ideje nyomja a válladat, akkor azt üzeni a lap, nyissál ebbe az irányba, tedd meg azt, amit eddig elodáztál.
Talán összevesztél valakivel, vagy nézeteltéresed volt egy személlyel és ez most nehézségként ül rajtad. Itt az ideje, hogy lépéseket tegyél ez ügyben és rendezd a konfliktust.
Talán épp téged bántottak meg és ettől a kellemetlen érzéstől szeretnél szabadulni. Hangold át magad belül, engedd el ami terhet jelent a számodra és lépj tovább. Menj emberek közé ahol persze jól érzed magad, így ez a változás benned is gyökeres változásokat generálhat.
Nyilván maga a mozgásunk korlátozása már alapból feszültséget okoz, de ez áthidalható. Elsősorban azzal, hogy min is van a fókuszunk. Pont ezen, vagy olyan dolgokon amit szeretünk? Belső fejlődésünkkel pont a gondokat tudjuk áttranszformálni, használjuk fel kreatívan az időnket és hozzuk ki belőle a legtöbbet 💖
Kellemes napot kívánok Mindenkinek!
 
😊💖😊💖