Skip to content

Húsvéti üzenet…Az elmúlt napokban, hetekben talán vártunk valamilyen hírre, valamire ami elmozdulást jelenthet az életünkben. Ez lehet egy olyan üzenet ami előre mutat egy helyzetben, aminek már itt lenne az ideje. Vannak akikhez mindez már el is jutott, de lehetnek akik csak várták, de nem jött még el a számukra. A madártoll a levélen az igazságot jelenti. Valamit le kellett tisztáznunk magunkban, vagy körülöttünk és megérteni miért is kerültünk bele az adott szituációba. Igaz szóra vágytunk, vagy pont nekünk kellett valamit nyíltan és őszintén kommunikálnunk.

Bármiben is vagyunk jelenleg, az segít nekünk, ha haladunk tovább az utunkon. Ha magunk mögött hagyjuk a régit és előre tekintünk. Ne ragadjunk le, sokkal inkább menjünk, hiszen mindig új távlatok és lehetőségek vannak előttünk. Ez  éppúgy lehet a belső fejlődésünk útja, a felismerésék általi tanulásunk, mint akár valós elmozdulás és haladás.

Most lehetőségünk van megoldani a problémákat. Áthidalni akadályokat. Legyen az bármilyen szituáció. Nem számít kicsi e vagy nagy, mindegy közel van e vagy távol. A híd a kapocs. Az, amit el akarunk érni, szinte itt van előttünk. Helyekhez, emberekhez szeretnénk kapcsolódni? Talán már rég várunk valamire? A híd az, ami lerövidítheti a távolságot és bármit közelebb tud hozni hozzánk. Segít, hogy elérjünk valahova. Akár a lehetetlennek tűnő dolgokat is képesek vagyunk ezen keresztül megoldani. Most lehetőségünk van kibékülni valakivel, ha ezt eddig nem tudtuk megtenni. Megbékélhetünk egy helyzettel vagy önmagunkkal is. Rendezhetjük az ügyeinket, bármi is legyen az.

Mindenki tudja belül, de legalábbis érzi, hogy az ő életében mi az amire rámutat ez az üzenet. Lépjünk gyorsan. Most ne halogassunk semmit. Nem látjuk hova vezet az amit csinálunk, de nem is kell látnunk. Valami új dolog kezdődik ha merünk belevágni. Legyünk mi a kezdeményezők. Merjük meglépni azt, amihez talán eddig nem volt bátorságunk. Ez persze okozhat bennünk némi kétséget, akár feszültséget is, hiszen nem tudjuk hova vezet ez az út amire most rálépünk. Ez a zűrzavaros érzés azonban csak átmeneti. Ahogy haladunk előre, úgy lesz egyre világosabb minden. Oszlik a felhő és átragyog rajta a nap ami felszabadulást ígér a bizonytalan helyzetből. Nem a szemünkkel kell tisztán látni, hanem a szívünkkel kell érezni, tudni és hinni, hogy jó irányba haladunk.


Kellemes húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek!