Skip to content

Lenormandszkóp

 

KOS

 

Január

Némi kis fejtörést okozhat valaki, aki talán sokat beszél és így akar hatással lenni Rád. Szívja az energiádat, de valószínűleg csak ebből akar töltekezni a saját maga számára. Esetleg van némi hátulról jövő gondolat is a fejében, de szerencsére túl nagy bonyodalmat nem tud okozni Neked. Próbál a közeledbe férkőzni, ezért persze érdemes odafigyelni rá és szemmel tartani. Valószínűleg sikerül ezt a helyzetet könnyedén és jól kezelned, megbeszéled vele, vagy csak egyszerűen magadban rendezed, így nem igazán fog kibillenteni az egyensúlyodból. Megtanultad már hogyan bánj az ilyen dolgokkal és higgadt nyugodtsággal képes vagy kezelni is.

 

Február

Akár az előző hónap folytatása is lehet, amire a kirakás utal, de persze millió más területet is érinthet. Valahogy most a kezedbe veszed a dolgok irányítását és nem hagyod, hogy mások beleszóljanak abba, amit gondolsz vagy cselekszel. Mintha letisztulnának a dolgok körülötted, vagy valami új megvilágításba helyezi azt és rögtön tudni fogod hogyan tovább. Talán nem volt ez mindig így, ezért ez okozhat másoknál feszültséget, amit most rajtad akarnak levezetni, vagyis a Veled való viszonyukban. Lehet valamiféle nézeteltérés, vagy kialakulhat egy vita is és ez egyfajta veszteséget hozhat bármilyen kapcsolatban. Előfordulhat, hogy valakit el kell engedned, de végül is minden jól fog alakulni. Elindul az áramlás és a dolgaid felgyorsulva haladnak előre. Amit kellett lezársz vagy már lezártál és ez teret enged az új dolgok beáramlásának. Összességében azt mondanám, minden jó felé, jó irányban halad, még akkor is ha közben úgy érzed bizonyos dolgok talán megállásra kényszerítenek. Csak tedd a dolgot, hogy minél hamarabb Rád mosolyoghasson a szerencse.

 

Március

Ez a hónap a lehetőségekről és a megoldásokról fog szólni. Új utak nyílnak meg és most rálelhetsz a továbblépés következő lépcsőfokaira. Válaszokat találhatsz olyan kérdésekre, amik foglalkoztatnak és amibe eddig talán nem volt betekintésed. Ez lehet valamilyen családi dolog, mellyel kapcsolatban most igazán nagy lendületet kaphatsz. Jó hírek érkeznek, vagy egy szerencsés találkozás mozdít meg körülötted valamit. Történhet ez akár ingatlannal kapcsolatos témában is, vagy ha valamilyen kisvállalkozásban van érdekeltséged, az is előremozdulhat a hónapban. Éppúgy számíthatsz kívülről jövő elismerésre és sikerekre ezeken a területeken, mint ahogy megtalálhatod magadban az ösztönösen ott rejtőző megérzéseidet, melyek inspirációt jelentenek és hozzásegítenek a megoldásokhoz.

Ha van valami elintéznivalód, legyen az hivatalos vagy magánéletbeli, esetleg egy megbeszélés, vagy egy szerződés lebonyolítása, talán valamiféle írásbeli elmaradás, ami igencsak nyomja a válladat, most ezt is rendezheted. Persze nem biztos, hogy azonnal sikerül, vagy csak nem tudod hogyan is lehetne mindezt megoldani, de hidd el, az átláthatatlansága ellenére sikeresen tudod venni az akadályokat, legalábbis, minden lehetőséged és támogatottságod megvan hozzá. 

Kívánom, legyél sikeres ebben a hónapban és rendezz mindent, amivel most dolgod van!

 

Április

Ebben a hónapban valahogy magadra találsz. Most nem csak úgy történnek veled a dolgok, hanem Te magad leszel az egész irányítója. Megtalálod a középpontodat, de legalább is minden információ mellett vagy ellenére Te stabil maradsz. Nem igazán tudnak kimozdítani a békédből, befogadó vagy,  finoman kezeled és irányítod a dolgokat.

Az örömöd, a hited, a pozitivitásod csak úgy tol előre és végül még szerencsével is párosulhat. Ennek persze számtalan formája létezik, így jelöl lehetőségeket, segítséget, külső támogatást, vagy kisebb nagyobb ajándékot is az élettől. Megmutatkoznak azok a dolgok, amire a figyelmedet fordítod, vagy épp megmutatják hova is irányítsd a fókuszt.

Változást érzel a levegőben, ami talán már sürgetőleg is hat Rád. Tudod valaminek eljött az ideje és cselekedned kell, de még nem tudod a pontos irányt. Kivársz és hagyod, hogy az átalakulás belül is tegye a dolgát. Addig pedig stabilan állsz a lábadon és nem engeded, hogy bármi is kizökkentsen. Meg fogják próbálni, efelől ne legyen kétséged, de most mintha még ez sem érdekelne, mert Te csak úgy egyszerűen jól vagy.

 

Május

Ez a hónap tartogat kihívásokat az rögtön szembetűnő, 😊 de most megvan hozzá a határozottságod, a tenni akarásod, hogy mindennek a végére járjál. Nem tologathatod tovább a döntést, valami ott lebeg a fejed felett, amire már muszáj lesz pontot tenni. Mintha végérvényesen be kellene zárnod egy ajtót, hogy végre emelt fővel tovább léphess. Akár régi problémákat, akár a mozdulatlanságot, akár fájdalmakat akarsz magad mögött hagyni, úgy gondolod eljött a Te időd. Persze még nem biztos, hogy tudod, hogyan tedd meg, de a hónap folyamán megérik benned mindez és egyre előrébb jutsz. Valami vagy valaki igen intenzív hatással lesz Rád, de ez az előre meneteled miatt is fontos és megismered azt, amiről eddig nem volt tudomásod. Tudod jól, hogy bizonyos nehézségekkel állsz szemben, de ezek nem tántorítanak el egyáltalán, mert ösztönösen tudod, hogy a szívedre hallgatva ezen felül tudsz kerekedni. Ha valaki túlzottan is az irányítása alá akarna vonni, megtanulsz vele bánni és az érzelmi manipulációt ügyesen kezeled. 

Nem állítom, hogy egy könnyed kis hónap áll előtted, de igen is kézben tudod tartani a dolgokat, felvállalod és szembe nézel azzal amivel kell. 

 

 

 

BIKA

 

 

Január

Mindenképpen legyél óvatos és körültekintő, lehet valaki a közeledben aki ártani akar Neked. Persze lehet, hogy csak Te érzed magad becsapva, vagy olyan helyzetbe kerülhetsz amiről azt gondolod, nincs most szerencsém. A jó hír ebben az, hogy valahogy meglátod ennek a jó oldalát, talán ez felnyitja a szemed és másképp nézel arra a bizonyos dologra vagy a jelen helyzetedre és mindjárt más színben is látsz mindent. Örülsz és egyfajta ajándéknak tekinted, pedig első ránézésre egyáltalán nem úgy tűnt. Bizakodva tekintesz a jövő irányába, tele vagy tervekkel, elképzelésekkel, miközben hátrahagyod azokat az embereket, akik a feszültséget generálták.

 

Február

Ez a hónap akár az előző folytatása is lehetne és ez persze teljesen normális és kézenfekvő, mégis meglepődöm mennyire szépen követik az energiák egymást. Nem csak ennél a jegynél, hanem eddig mindegyiknél így volt amiket megírtam. Ettől függetlenül persze lehet ez egy új terület is vagy téma valakinek az életében. Most azonban itt az ideje, hogy kézbe vedd az irányítást és lezárj végre minden olyan dolgot, helyzetet ami az elmúlt időben befolyásolt és a hatása alá vont. Meg kell szüntetni azokat a kapcsolatokat amelyek negatívan hatnak vagy hatottak Rád és nem engedni tovább. Mindenképpen törekedj ennek a megoldására még akkor is, ha ez valakinek nem tetszik. Talán még próbál hatni Rád, mézes-mázosan, kihasználva, hátulról jövően, de ez már olyan utolsó próbálkozás, mert látja ez már nem hat. Ebből még kialakulhatnak nézeteltérések, viták, veszekedések, de Te már fejben, szívben vagy mindkettőben tovább léptél és várod az új impulzusok megjelenését. Jönni is fognak. Akár Te lépsz egy új útra, akár az élet tesz eléd új lehetőségeket, ezek mindenképpen sokkal jobbak, kellemesebbek mint ami idáig volt. Kinyílik a tér, a világ és az élet apró máskor nagyobb ajándékokkal kecsegtet.

 

Március

Ebben a hónapban a társasági kapcsolataid lesznek a középpontban. Az a személy vagy az a helyzet akinek/aminek az elmúlt hónapban a befolyása alatt álltál, aki próbált esetleg kihasználni vagy manipulálni, abban most nagy változás lesz. Sikerül kilépni belőle, letisztázni azt és szerencsésen a hátad mögött is hagyhatod. Jól alakulnak a dolgaid, beindul az áramlás, végre szerencsésen kiléphetsz egy nehéz, terhelt helyzetből és elindulhatsz a szabadság vagy a szabadulás felé. Új kapcsolatokat is teremthetsz magad körül és ha valakivel nézeteltérésed volt, azt most rendezheted.

Ha valamilyen problémás helyzetben vagy, esetleg ez az amiben nem tudsz dönteni, ha keresed a megoldásokat, azt most a kapcsolataid segítségével sikerülhet. Bár érezhetően nem látod a megoldását, ennek ellenére érdemes kicsit kívül helyezkedni a problémán, hogy megtaláld a biztos pontokat. 

Ha bizonytalanság gyötör, mert valamilyen változáson, változtatáson töröd a fejed és még az otthoni biztonságos környezetben is kicsit egyedül érzed magad, lépj ki a kötöttségből, távolodj el ezektől, menj ki a természetbe töltődj fel, pihenj egy kicsit. Meglátod teljesen új színben fogod látni a világot és a megérzéseid hozzásegítenek majd a megoldásokhoz is. 

Kívánom, találd meg önmagad és nyíljon ki számodra a világ!

 

Április

Ez a hónap változásokat tartogat a számodra. Valaminek eljött az ideje és így az átalakulásnak már muszáj lesz megtörténnie. Kinek belül, kinek kívül fog ez megnyilvánulni, de végül is minden változás belül kezdődik. Egy olyan helyzettől akarsz eltávolodni amiben nem egészen azt kaptad amit szerettél volna, becsapva, vagy érzelmileg kihasználva érezted magad. Ha jól esik nyugodtan mond ki a sérelmeidet, de az is elég lehet ha a gondolataidban feldolgozod őket. Ez elvezet a megnyugváshoz, közelebb kerülhetsz a céljaidhoz és stabilitást is hoz.

A gondolataidban még sok minden visszaköszön ami az elmúlt időszakhoz köthető. Esetleg kétségeid vannak közelebbi vagy távolabbi barátságok lojalitását illetően. Sokszor elmélázol az érzéseiden vagy jobban észreveszed a megérzéseidet és rájössz, hogy az ösztöneid jól működnek. Kapcsolatba lépsz emberekkel vagy a kommunikációt intenzívebben is fenntartod. Már tudod mit mondj és azt is hogyan. Talán nem mondasz el mindent ami benned zajlik, de ezt az óvatosságot hoztad magaddal és számodra ez így lesz természetes. 

Ha költözésben gondolkodsz, most ez is megtörténhet. Megtalálod amit szeretnél és létrejön a szerződés is. Célba érhetsz és pénzügyileg is megtalálod a megoldást.

 

Május

Ez a hónap arról fog szólni, hogy minden erőddel kezedbe vedd a sorsod alakítását. Bármit is akarsz elérni, az most nem múlhat senki máson, csakis rajtad, vagyis azon az erőn és eltökéltségen ami benned van. Itt a változás ideje és ha eddig elzártad magad, vagy mások állítottak háttérbe, esetleg nem tudtad hogyan mozdulj előre, most nekiindulsz és mész. 😊 Tudod, hogy nyitnod kell kifelé, keresned az új dolgokat és az új kapcsolatokat, hogy beinduljon amit szeretnél. Persze azért nem árt az óvatosság is, de ezt mindig észben is tartod. Mintha most feltárulnának a lehetőségek, vagy valami láthatatlan erő nyomna előre, de Te tele vagy energiával hogy elérd amit akarsz. A nehézségekkel valószínűleg sikerült megbékélned, bár néha még előjöhetnek a kétségeid. Ezt már nagyjából tudod kezelni, így sokkal inkább a pozitív dolgokra figyelsz. Egyfajta ösztönös belső bölcsességgel irányítod a napjaidat és mindig kitalálsz valami okosat. 😊

Ebben a hónapban inkább az eszed vezet és kevésbé az érzéseid. 

 

 

IKREK

 

 

Január

Valakinek nagyon fontos vagy és bevet mindent, hogy meg is győzzön róla. Igyekszik hatásosan kommunikálni, ezzel kifejezve, sőt nyomatékosítva, hogy akár itt az ideje mélyebbre fűzni a kapcsolatot. Megvannak a közös alapok, csupa jó érzése van ezzel kapcsolatban és bízik abban, hogy a barátságból valami több is lehet.

Ha valami ingatlannal kapcsolatos ügyed van és voltak benne problémás részletek, vagy a szerződésnél nem tudtatok megegyezni, esetleg nem úgy alakultak a dolgok ahogy szeretted volna, most nagy valószínűséggel jó hírek jönnek, helyére kerülhetnek a dolgok és a kitartásod elnyeri méltó jutalmát.

 

 

Február

Ha esetleg az elmúlt időszakban valamilyen akadályba, nehézségbe ütköztél, ezt az energiát nagy valószínűséggel még áthozod a hó elejére. Másoknak talán pont maga a február kezdődik egy kis megakadással, valami stagnál, beragadt, vagy úgy is érezheted zsákutcába kerültél. Mintha valami megrekedne, hátráltatna vagy mozdulatlan lenne. Ez pedig lehet anyagiakkal kapcsolatban. Nem akar beindulni, nem áramlik, vagy épp ellenkezőleg túlzottan is elfolyik a pénz és sosem elég belőle. Maga a megrekedés érinthet érzelmi területeket is. Túlcsorduló vagy épp elfolyó érzéseket. Mikor valami nagyon mélyen érint belülről. Ez az egész helyzet pedig nyomasztó hatással van Rád, amiből hirtelen nem látod a kiutat. Mindenképpen ezek fölé a felhők fölé kell emelkedned és az életedre valahogy magasabbról ránézni. Megtalálni a kiutat, megtalálni a harmóniát bármiben és mindenben. Egészséges gondolatokkal felváltani az elkeseredést, mert nincs nagy baj, talán csak Te látod sötétebben azt ami van. Mindenképpen hallgass az érzéseidre, mozgasd meg a dolgokat magad körül, mert ezek hozzák meg a változást, a mozgást, a költözés lehetőségét akár. Te magad vagy a biztonság, a stabilitás és valószínűleg a problémák is „csak” a Te lelkedben, gondolataidban vannak és nem annyira a külső világban. Ha esetleg nem megy, nézz körül és találj rá egy olyan személyre, nagy valószínűséggel egy nőre, aki ki tud rángatni ebből a bezárkózásból és rá tud világítani az időszerű változásra.

 

 

Március

Ebben a hónapban megnyílnak a lehetőségeid, hogy olyan dolgokat rendezz amelyekre eddig nem volt igazán ráhatásod. Mintha az élet tálcán kínálná a megoldásokat, bár nyilván ezt nem mindig így látod. Ha voltak körülötted titkok az elmúlt időszakban, ha a kicsit tágabb környezetedben sok mindenről pletykáltak, hallottál ezt azt, de nem tudtad eldönteni igaz e, most nagy valószínűséggel mindenre fény derül és megmutatkozik a számodra. Ez pedig az életedet viszi előre. Egyrészt harmóniába kerülnek a dolgok, hiszen amíg kétségek és titkok vannak, addig valahogy akadályoznak is a haladásban, de most a nehézségek véget érnek és így az élet akadálytalanul áramolhat tovább. 

Van olyan dolog, megbeszélni való egy hozzád közelálló és számodra nagyon fontos személlyel, ami mintha teherként nyomná a válladat? Lehet a gyerekeddel kapcsolatos, esetleg testvérrel és ezt tudod meg kell oldani, de fontos, hogy nagyon óvatosan és körültekintően csináld. Mindenre oda kell figyelni, hiszen ez jelentheti a szerencsét vagy a bukást akár. 

Ha valamit írásban kell megoldanod, lehet ez egy szerződés, egy beadvány vagy akár egy hivatalos levél is, a nehézségek ellenére sikerrel kecsegtet.

Kívánom, lásd meg a hónapban rejlő pozitív lehetőségeidet és élj is vele.

 

 

Április

Úton lenni és haladni valami felé, mindezt egy nagyfokú tudatossággal. Valahogy ezt sugározzák a lapok. Mikor elhagyod a biztonságos megszokottat egy nagyobb jó reményével és az érzést ami mentén elindulsz bár láthatatlan, mégis megalapozottnak ítéled meg. A célt most még talán csak a lelki szemeid előtt látod, de bízol az ösztöneidben és tudod, hogy amit elterveztél az valamikor valóra is válik. Az sem érdekel ha nem ebben a hónapban, most valahogy nem foglalkozol az idővel, csak mész előre, mert tudod hova tartasz. A cél a nyugalom, a harmónia, egy biztonságos és megalapozott élet amelyben kiteljesedhetsz és terjeszkedhetsz tovább. Aminek letetted az alapjait, így a részed és a részese vagy. 

Vannak szövetségeseid az úton, barátok akikre számíthatsz, esetleg távolabbi de biztos kapcsolatok. Legfőképp mégis az ösztöneidre támaszkodsz most. A megérzéseid biztos pontot jelentenek és visszatükrözik lelked csodálatos mélységeit.

 

 

Május

Bármi is jön eléd ebben a hónapban, valahogy a lehetőséget látod benne. Mindenben törekszel a megoldásokra és tudod, hogy ez új ajtókat nyitogat a számodra. Esetleg le kell zárnod valamit a múltadban, hogy bejöhessen az új, bár ez még némi idegességgel vagy feszültséggel párosulhat. Talán már meg is tetted és ami eddig hátráltatott azt most igyekszel az előnyére fordítani. A nehézségek tettekre sarkallnak és ez szerencsés irányba vihet, vagy olyan dolgokba lesz betekintésed amire eddig nem is számítottál. Ha bármit el kell mondanod ezzel kapcsolatban, azt ügyesen és összeszedetten csinálod, vagy legalább is tudod, ez a legjobb módja annak, hogy majd könnyedén és jól is alakuljanak a dolgok. Ha valami az elmúlt időszakban nem úgy sikerült mint ahogy vártad vagy szeretted volna, most egy szerződéssel kapcsolatosan, vagy akár anyagi vonatkozásban is igazán jó kilátásaid vannak. 

Összességében legyél pozitív és tekints jó lehetőségként az előtted álló hetekre.