Skip to content

HÉTVÉGE….

 

HÉTVÉGE…
❤️🧡❤️
A tegnap már bemutatott kártya valahogy nem akart távozni az asztalomról, így mi mást tehettem volna, a mai kirakást is vele készítettem 😊
❤️🧡❤️
Mielőtt belekezdenék, engedjetek meg egy rövidke történetet. Ahogy az szokás, leültem, ráhangolódtam, kitaláltam a kérdést – A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓAN – kitaláltam a formát is, majd kevertem és raktam. Nézem, nézem… egyértelműen és szinte szó szerint az én élethelyzetem elevenedett meg előttem. 😊 Nyilván ez nem lehet mindenkié, mert igen csak konkrét szereplők és történések jelentek meg a szimbólumok által. Megköszöntem, majd pontosítottam a kérdést és újrakevertem. ( Pontosan kell fogalmazni. 😊 😊 Ennyi 😊 )
❤️🧡❤️
Kedves segítők, Angyalok, Mesterek, magas rezgésű és tudatosságú lények és energiák! A csoportnak és mindenkinek aki olvassa a soraimat, most nekik kérek egy üzenetet a hétvége energiáira és történéseire. Mivel lehet dolguk/dolgunk, mire érdemes odafigyelni. Köszönöm.
❤️🧡❤️


❤️🧡❤️
A Szívvel a középpontban mit is írhatnék… Nyitottságot mutat az élet dolgaira, legyen az bármilyen terület, megélés, szituáció. Boldog és örömteli érzéseket élhetünk meg és ez egész hétvégére kitarthat. Szeretet alapú érzések, de akár szenvedély és rajongás is amiben részünk lehet. Egyszerűen csak merd megnyitni a szívedet.
Biztonságban érezzük magunkat, de ettől még néhány családi dolog jelenthet problémát vagy kötöttségeket, bár ebből a szeretet rezgésből kiindulva, könnyedén fogjuk tudni kezelni őket.
Fura módon még a problémák is kellemesek lehetnek, például kinek mit vigyünk ajándékba ha meghívnak egy szülinapra vagy bármilyen összejövetelre. Ha mi magunk tervezünk ilyet tartani, na akkor az lehet kicsit nagyobb kihívás a számunkra 😊 Ha bármiben kreatívkodnál ( mint pl én is ezt terveztem 😊 ) ez is okozhat némi fejtörést. Azt hiszem erre szokták mondani, soha rosszabbat. 😊
Valamire rávilágítanak az égiek, valamit észreveszünk vagy csak a fókuszunk kerül kifejezetten az érzelmeink irányába. Rájövünk mi a fontos, mi az értékes, milyen kapcsolatot szeretnénk vagy mi az amit nem szeretnénk. Ha kell meghúzzuk a határainkat bizonyos embereknél. Ha kell megengedjük magunknak, hogy végre magunkkal is töltsünk időt és azt csináljuk amit szeretnénk.
Írhatnék ezekről a lapokról még hosszasan, hiszen ez a terület és ez a téma amit a szeretet hat át határtalan lehetőségeket hordoz magában.
❤️🧡❤️
Most egyszerűen csak azt írom… ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT! CSINÁLJÁTOK AZT AMIT SZERETNÉTEK! LEGYEN MAGATOKON A FÓKUSZ, HISZEN NÉHA KELL EGY KIS ÉNIDŐ. ❤️
❤️🧡❤️
Kellemes hétvégét.
Szeretettel,
Évi
❤️🧡❤️