Skip to content

HÉTVÉGE…

 
GILDED LENORMAND
💙💚💜
 
💙 Mostanában többször jött ki kirakásokban a változás, fejlődés. Ez megjelenhet fizikai szinten éppúgy mint lelkileg vagy akár gondolati, szellemi síkon. Most is épp ez áll a középpontban, vagyis kimozdultál, haladsz valami felé. Bár lesz aki még az út elején tart esetleg most tűzött ki új célokat maga elé és olyanok is akik már egy ideje benne vannak a folyamatban.
💚 Talán valamiben döntést kellett hoznod és választanod az előtted álló lehetőségek közül, Te pedig igyekeztél a legjobb tudásod szerint elhatároznod magad és persze arra mentél amiben a legjobban hittél és bíztál.
Valahogy mindenben a harmóniát keresed és arra veszed az irányt ami mellett hosszútávon is elköteleződhetsz. A magot már elültetted, most kitartóan óvod és gondozod. A gyökereid vagyis mindaz ami a múltadhoz köt stabilan tart, ebből pedig néha új utak is nyílnak.
💜 A fejedben még cikázhatnak a gondolatok a döntéseddel kapcsolatban, kicsit tartasz tőle, valóban a megfelelő irányba haladsz e és ez meghozza e a várva várt jó dolgokat. Ugyanakkor az érzéseid egyértelműen mutatják az irányt. Bízz magadban, hisz ha ennyire erős az érzés az csakis reményekkel teli és boldog helyzet felé kormányozhat. A tudattalan részed talán még rejtegeti egy ideig a dolgokat és nem engedi hogy tisztán átláss mindent, de előbb utóbb ez is megváltozik és a megfelelő időben ez a tudás is a Tied lesz.
💙 Végül is nagyon szerencsés irányba mennek az elképzeléseid, az utad, a terveid esetleg más típusú külső-belső útkereséseid és tényleg gyökeres változást hoznak. Maga a döntés és az utána jövő lépéseid visznek előre és hoznak mozgásba mindent körülötted.
💙💚💜
Kívánom alakuljon minden a legjobban!
💙💚💜💙💚💜💙💚💜💙💚💜💙💚💜
Szeretettel
Évi
💝