Skip to content

HÉTVÉGE…

 
ISMÉT HÉTVÉGE…
🌷🌞🌷
 
Most egy Nagy Tábla kirakással jöttem, hiszen ez a forma hihetetlen sok információt rejt. Mindet persze nem tudom megosztani Veletek, de remélem találtok olyan gondolatokat és üzeneteket benne, ami segítségül szolgálhat a napokban.
Sokszor írtam, ezek többnyire általános kirakások amiben bár rengeteg igazság van, de egyformán nem lehet igaz minden olvasóra. Azt vedd ki belőle amit közel érzel magadhoz.
Ezúttal a gyönyörű MONDNACHT LENORMAND paklit hoztam.
🌷🌞🌷
 
 
 
🏠 A hétvége sarkalatos pontjai úgy látom a családi dolgok körül forognak. Ez lehet a gyerekeiddel, vagy a szüleiddel is kapcsolatos, de akár az otthoni feladatokkal is. Lesz benne tervezgetés a jövőre nézve, mert úgy tűnik valamiben változásokat tervezel, 😊 vagy az élet maga késztet változásra. Ezeket nyilván meg kell beszélni és részletekbe belemenően átgondolni. Mintha bizonyos dolgokra még nem állnál/állnátok készen, így tényleg maradnak az elképzelések és a tervek, történjen minden a maga idejében.
🌷🌞🌷
👱‍♀️ A Nők most egészen, sőt kifejezetten jól érzik magukat, 😊 tele vannak aktivitással, energiával. Igyekeznek bölcsen lavírozni a feladatok között, sőt még a pihenést is megengedik maguknak és ez a békés atmoszféra lengi körül őket.
👱‍♂️ A Férfiak ezzel szemben kicsit feszültebbek lehetnek, talán most rájuk hárul több dolog, de igyekeznek maximálisan kitartani és helytállni miközben sok dologra figyelnek egyszerre 😊😊 😊 Egyfajta megfelelni akarás nyomaszthatja őket és ez kicsit zavaró lehet a számukra. A sok dolog és feladat kissé korlátozza őket, szeretnének kiszakadni ebből, ezért keresik a megoldásokat és az alternatív lehetőségeket.
👱‍♀️ Ezzel szemben a Nők fejében minden gond ellenére is egy érzésekkel teli, megoldásorientált és örömteli állapot van. Valami változást érzékelnek a levegőben és ez pozitívan hat rájuk.
🌷🌞🌷
Bár lehet valami titok a levegőben, ami szelídülhet egyszerűen csak „nem tudom hogyan oldjak meg ennyi mindent egyszerre” állapot, de akár olyan dolgokkal is találkozhatunk ami nem annyira kellemes és megoldásukkal muszáj foglalkozni. Talán valaki feltár egy információt előttünk, ami fokozott odafigyelést igényel egy helyzetben vagy csak ideje kicsit másként viszonyulni a tágabb környezetünkhöz.
🌷🌞🌷
A problémákkal és nehezebb feladatokkal szemben egész jól kiállunk, tudjuk mit kell tennünk, mégha nem is látjuk mindig pontosan a dolgokat.
A döntéseinket elsősorban érzésből hozzuk és ez mintha nyerő szériát mutatna, legalább is örömmel éljük meg őket.
🌷🌞🌷
Valamiféle jó lehetőség jöhet a tágabb környezetünkben vagy érkezhet onnan is akár, ami lehet egy jó ajánlat, egy szerződés vagy szerencsés hír, üzenet, információ. Ez járhat anyagi dolgokkal ami megerősít. Lehet valami bevételi forrás, de akár érzelmi történés is, amitől úgy érezzük jobban mennek a dolgaink.
🌷🌞🌷
 
Ahogy azt az elején említettem, ez a kirakás 10-szer ennyi információt rejt, de itt nincs módom ennél részletesebben kifejteni. Ha pedig személyes kirakásként néznék, akkor sokkal egyedibb tud lenni az elemzés. Ezért ha kíváncsi vagy rá, szeretettel várlak SZEMÉYLES ELEMZÉSRE, ha pedig megtanulnád és Te is vetnél másoknak kártyát, gyere TANFOLYAMRA, amiről bővebben a rögzített bejegyzésben olvashatsz.
🌷🌞🌷
 
Legyen csodás hétvégétek!
Szeretettel
Évi
💖