Skip to content

HÉTINDÍTÓ…

.
Az előttünk álló hétre hoztam most ezt a kirakást amihez két paklira volt szükségem. Az egyikből a TÉMA kártyák kerültek ki, ő az EPIC LIGHT LENORMAND míg a másikból magát az üzenetet vetettem. Ő pedig a nagyon színes FÉNY ÉS ÁRNYÉK fantázianévre hallgató LENORMAND pakli.
💛
 
💛
 
.
💛 MIBEN HEZITÁLOK, VAGYOK BIZONYTALAN? 💛
➡️ Akadályok vannak előttem és olyan nehézségek amiket jelen pillanatban talán nem tudok megoldani? Többféle lehetőség is mutatkozik, de a választásom még nem biztos. Esetleg a saját életemet korlátozom a döntésképtelenséggel – nem vagyok biztos magamban, kishitű vagyok, félelmeim vannak, mindig csak halogatok bizonyos dolgokat – pedig jól látszik, hogy a döntésem nyomán minden beindulhatna és életre kelne.
.
💛 VÁRATLAN ESEMÉNY ÉS HALASZTHATATLAN DÖNTÉS 💛
➡️ Érhetnek problémás helyzetek, nézeteltérések valakivel, de az is lehet pont magammal kerülök diszharmóniába és kicsit stresszesnek élek meg egy helyzetet. Talán túlságosan is szigorú vagyok önmagamhoz mikor nem látom tisztán az utat magam előtt, de persze büntethetek mást is, ha nem egyformán látjuk a dolgokat. Akármi is történik, mielőbb vessünk véget neki.
.
💛 ÖRÖM, KELLEMES ESEMÉNYEK 💛
➡️ Váratlanul összefutok egy kedves ismerőssel és nagyon örülök a találkozásnak. Persze az is lehet megbeszéltük már előre, de mégis mindig jó érzés az együtt töltött idő. Rájövök arra ki áll mellettem a nehezebb időszakokban, kire számíthatok és kinek a támogatását élem meg egyfajta ajándékként, amire amúgy nem is számítottam. Esetleg olyan segítséget kapok egy helyzetben amire nem is gondoltam.
.
💛 MIT SZERETNÉK TITOKBAN TARTANI? 💛
➡️ Bizonyos kapcsolataimban nagyon óvatos vagyok és nem érzem magam túl komfortosan. Odafigyelek minden apró kis jelre, körültekintő vagyok, hogy ne érjen túl nagy csalódás. Ha úgy érzem nem azt kapom amit vártam, leszűröm a tanulságot és ezt megtartom magamban. A manipulációt felismerem és észreveszem ha valaki nem túl egyenes és nem tiszta szándékkal közelít felém.
.
💛 ELMOZDULÁS EGY HELYZETBŐL / NAGY VÁLTOZÁS 💛
➡️ Egy nehéz helyzetből most jó eséllyel kijöhetek és elindulhatok végre előre. Persze kell még az odafigyelés, tudom nem oldódik meg egycsapásra minden, de bízom önmagamban, bízom a lehetőségeimben és mások támogatására is biztosan számíthatok. Készen állok szembenézni a nehézségeimmel, mert felismertem, hogy ez az első lépés elkerülhetetlen. Az út nyitva áll előttem.
.
💛 Legyen nagyon kellemes a hetetek és használjátok a kártya iránymutatását ha bármikor elakadnátok!
💛 Ha ez nem lenne elég, keressetek bátran személyes elemzésért.
💛
Szeretettel
Évi
💖