Skip to content

HÉTINDÍTÓ…

 
Indítsuk a hetet egy 9 lapos kirakással, ami ismét rengeteg mondanivalót rejt. Persze mindent nem tudok néhány sorban leírni, de igyekszem a lényeget kivenni belőle és ezzel valami kapaszkodót adni a következő napokra.
Mára egy olyan paklit választottam, amit egy időben sokat használtam, de valahogy már rég nem vettem kézbe. Különleges fantázianeve sincs, egyszerűen csak „A JÓSKÁRTYA”.
💌
 
 
👉 A hét témája és központi energiája a szerencse, a lehetőségek és az öröm körül forgolódik. 🍀 Gondolom ez meg is nyugtat kicsit és mindjárt másképp állsz a történésekhez. Jöhet valami meglepetés, egy jó esély vagy bármi váratlan. Azt is üzeni: találd meg a kis dolgokban az örömet.
👉 Az elmúlt napokban, hetekben talán valami kibillentett a harmóniádból és ez új érzéseket hozott elő belőled. Ne gondolj kifejezetten negatív dolgokra, van mikor az élet különböző utakra vezet, vagy olyan lehetőségeket hoz eléd mellyel még nyitottabbá teheted magad.
👉 A mostani napok alkalmasak arra, hogy rátalálva az erődre, viszonylag könnyedén zárj le dolgokat. Ha nem is feltétlenül a lezárás lesz ami örömmel tölt el, de az új lehetőségek mindenképpen pozitívan hatnak a kedvedre. Kicsit talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az a bizonyos Főnix madár a hamvaiból újjászületik.
👉 Kellemes és fajsúlyosabb gondolatok is teret kapnak most. Érzed hogy haladsz, áramolsz, fejlődsz és talán tudod mit akarsz, merre mennél, mit kell vagy kellene tenned, de néha megállít valami, máskor azt is tudod mivel kell szembenézned. Talán csak magaddal kell megküzdened 😊
👉 Az érzések ezt jól vissza is tükrözik 😊 hiszen a kételkedés, bizonytalanság és a felvillanyozott boldogság érzése naponként de akár óránként is váltakozhat benned. 😊
👉 Az érzéseidet elzárod és így tervezed a jövőt? Esetleg a fájdalmas, nehéz érzéseket most már végre a hátad mögött akarod hagyni és az előtted álló napokra, hetekre koncentrálsz? Vagy a kétségektől megszabadulva inkább az univerzum tökéletességében bízol?
👉 Ezek után okkal várhatsz valami jó kis fordulatot, bár ezt így konkrétan nem mutatják 😊 Viszont azt igen, hogy nem dolgod mindent tökéletesen látni és tudni. Nyugodtan legyél bizonytalan és éld meg az érzéseidet. A sorsod a legjobb irányba halad és a csillagok alatt bármi megtörténhet.
💌
👉 Járj nyitott szemmel és szívvel, mert valami ajándékot tartogat Neked az élet. Ma… holnap… holnapután… bármikor…
💌
.
Csodaszép hetet kívánok!
Szeretettel
Évi
💖