Skip to content

Heti LENORMANDSZKÓP…

Blue Owl Pakli ( Kék Bagoly )

 

Ami rögtön az elején szembetűnik, az az otthoni dolgaink beindulásával függ össze. Ez lehet bármilyen terület otthon, ami a szűkebb-tágabb családdal kapcsolatos, ( gyerekek, szülők, nagyszülők, testvér, rokon ) és akár a mi saját otthoni tevékenységeinkre is utalhat. Ezen kívül lehet magával az otthonunkkal mint ingatlannal – lakással, házzal, ház körüli dolgokkal – kapcsolatos is, valamint kisebb családi vállalkozással összefüggésben is, de dolgunk lesz vele az biztos. A rossz hír az, hogy ezek okozhatnak fejtörést, feszültséget, problémát, esetleg egy kis összekülönbözést valakivel, a jó hír viszont, 🙂 hogy nem lesz olyan nagy galiba és viszonylag könnyedén rendezhető, megbeszélhető. Az biztos, hogy ennek eredményeképp meg kell hoznunk egy döntést, ami egy más utat jelent, mint ahogy azt eredetileg gondoltuk, de persze az is elképzelhető, hogy ezzel tudjuk elérni azt amit szeretnénk és épp mi hozzuk fel a témát. Mindenképpen elmozdulást és jó irányú haladást jeleznek a lapok. 🙂 Elképzelhető, hogy valamit hivatalos formában is el kell indítanunk, mert ez hozza meg a változást ( pl nekem 🙂 ) és igen is bele kell állnunk abba amit el akarunk érni. Támogatást kapunk hozzá kívülről ha szükséges, de azt is mutatják, hogy mindenünk megvan ahhoz, hogy egyedül rendezzük az ügyet. Olyan változást hoz, ami számunkra megelégedéssel záródik és talán végre pont kerül a dolog végére.

Bármi is az a tevékenység amivel most a feladatunk van, akár a stabilitásunkat keressük egy helyzetben, akár biztonságra törekszünk egy szituációval kapcsolatban, vagy egy jól megtervezett és felépített tervünket szeretnénk beindítani, mindegyikre vonatkozik amit eddig leírtam. Tegyük hozzá még mindehhez, hogy megtalálhatjuk a lelkünk békéjét, akármi is az a feszültség, amivel menet közben szembesülnünk kell. Tisztán fogjuk látni az utat, és a körülményekkel is meg leszünk elégedve, vagy épp most találunk rá a megoldásra. A problémák megoldódni látszanak és végre úgy érezhetjük, ami eddig kétséges volt, az most beindul és jó irányba halad. 🙂

Valaki vagy valami erős befolyással van, de remélhetőleg inkább már csak volt az életünkre és persze ez igen csak felőrölte az idegeinket. Nem igazán éreztük jól magunkat miatta, mintha a vérünket szívták volna, vagy az energiánk fogyatkozott volna. Ez a dolog még megmaradhat a héten, nem állítom, hogy minden egycsapásra megszűnne, de a lényeg az, hogy segítséget kapunk és az akadályok valahogy szerencsésen feloldhatók és legyőzhetők. Mint mindenhez, úgy ehhez is szükség van ránk, semmi sincs rajtunk kívül, de mikor ilyen segítséget adnak a lapok, a megvalósítás is könnyebben megy. 🙂

Ha nőként olvasod az elemzést, látom vannak nehézségek amiket meg kell oldanod, de azt is mutatják a kártyák, hogy megvan mindened ahhoz, hogy ezt jól kezeld, kézben tartsd és a problémák ellenére elindítsd a változást. Közeledsz egy szakasz végéhez és a változás örömteli lesz. Amit nem láttál át, amiből nem tudtad merre van a kiút, az most elmozdul mert már itt volt az ideje és hidd el, számodra kellemes lesz a kimenetel is.

Ha férfiként olvasod, picit nehezebb a dolgod, mert a problémák erősen nyomják a válladat. Talán nem érzed most magadban azt az erőt amit szeretnél, vagy ténylegesen terhelnek még kívülről is és ezért nem találod a szerencsés, jó lehetőségeket. Azért ne keseredj el, mert igenis ott vannak körülötted, csak észre kell venned. Esetleg reméled, hogy egy dolog beindul és megoldódik, vagy arra gondolsz, pont Neked kell azt a kezedbe venned.

Összességében a problémás helyzetek valahogy szerencsésen megoldódni látszanak és a SZERENCSÉN most különösen nagy a hangsúly. Ez minden vonatkozásban központi szerepet kapott a kirakásban, nagyon érdekes összefüggésekben jelent meg, de persze ennél részletesebben most nincs módomban kitérni. Valami célba ér vagy legalábbis jó úton halad hozzá és ha még bármit is hozzátehetek, az a türelem… türelem… 🙂 Részben azért, mert bíztunk, hittünk ennek e helyzetnek a megoldásában/megoldódásában, részben azért mert akkor is kitartottunk mikor még csak a nehézségeket láttuk.
Mint a mese végén… „Mindenki elnyeri méltó jutalmát”

💖💖💖

Kívánom, legyen így! Csodás hetet Mindenkinek!