Heti előrejelzés…

 
Erre a hétre egy érdekes információt kaptunk. Miért is gondolom érdekesnek? Szeretem – és ki ne szeretné 😄 – az egyértelmű és kellemes tartalmú üzeneteket, ami feltölt és nagyon is pozitív hangulata van. Ez nem kimondottan ilyen és bár egyáltalán nem rossz, nyilván ez is hozzátartozik a mindennapokhoz. Érdemes rajta kicsit elmélkedni és rájönni, hol vagy hogyan tudnánk változtatni a menetén.
💚🤍💚
 
 
Old Style Lenormand
 
💚🤍💚
A hét fő energiáját a lehetőségek, a megoldások adják és ez mindenképpen nagyon pozitív. Végül is pont ebben rejlik az egésznek a lényege, hogy sok minden van a mi kezünkben, miből mit hozunk ki, hogy állunk hozzá, mi az amit meg is teszünk érte. Ez persze szorosan összefügg azzal az elhatározással és tenni akarással, hogy a kezünkbe is vesszük az események irányítását. Most egyik területként a kapcsolati problémák, konfliktusok, nézeteltérések kerülnek a középpontba, másik vonatkozásban pedig olyan hosszútávra tervezett tervek, elköteleződések, amelyek még nem tisztázódtak le bennünk teljesen. Van mikor minket nem értékelnek megfelelően, vagy mi nem tudjuk eldönteni valakiről/valamiről, hogy az mennyire fontos és értékes a számunkra. Most mintha kapuk nyílnának előttünk és mi szerencsére betekintést kaphatunk ezekre a területekre. 😄
💚🤍💚
Akadályozó tényezőként ott lehetünk mi magunk, vagy egy elég erőteljes energiájú nő, aki kicsit talán megakaszthatja a folyamatot. Értsd ezt úgy, hogy mikor valaki csapdában érzi magát, nem látja át az egész képet, saját magát sodorhatja egy olyan helyzetbe, amiből nem nagyon lehet előre látni és ezzel akár saját magát vezeti meg, de mindenképpen akadályozza. Egyféle nézőpontból nézve az eseményeket, csak egyféle utat fogunk látni. Ha valaki más viselkedik ellenségesen – vagy legalábbis mi annak érzékeljük 😄 – tudnunk kell, ez csak az ő látásmódja, nem a mienk és főleg nem a teljes, tiszta kép.
💚🤍💚
Támogatásként egyértelmű az üzenet. Menjünk előre a kitűzött elképzelések és a céljaink felé. Ne engedjük, hogy bárki is kimozdítson vagy kimozdíthasson abból az irányból, amit elterveztünk magunknak. A kártya egyértelmű, ne térj le az útról amit kijelöltél magadnak, ha pedig elbizonytalanodnál menet közben, csapj oda és hagyd hátra a kétségeidet. Mindig több út és több lehetőség van, válaszd bármelyiket, csak döntsd el merre akarsz menni.
💚🤍💚
Igazából most jönnek azok a lapok amikre a bevezetőben utaltam. Egyáltalán nem rossz, csak éppen nem mutat egyértelműen befejezettséget. Ez pedig pont azt jelzi, hogy a választás és a döntés mindig a mi kezünkben van és napról napra, de akár percről percre is változtathatjuk, alakíthatjuk az életünket. 😄 Most a lapok alapján is jól látszik, semmi nem dőlt el, vagy talán nem is fog a héten. Mintha maga a történés, az információ, a megismerhető tudás, még nem jelenne meg egyértelműen. Nem tisztázódnak le a dolgok, így még nem lesz lehetőségünk mindent tökéletesen és tisztán átlátni és ez okozhat bennünk némi kuszaságot. Néha egyszerűen csak nem kell tudnunk mindent – attól persze még frusztrálhat a bizonytalanság 😄 – de hagyjuk, hogy az események kibontsák önmagukat. Minden a megfelelő pillanatban történik úgyis.
💚🤍💚
Legyen csodás a hetetek! 😄
Szeretettel, Évi 💖