Skip to content

HELLO OKTÓBER…

🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍂
Gyorsan telnek a napok és a hetek és már megint egy új hónap küszöbén állunk, sőt mi több, a mai napon már át is lépünk ezen az ajtón. Nézzük meg mit tartogat számunkra az Október. Természetesen ez ismét egy „általános” elemzés, vagyis pontos a maga nemében, de nem személyes és egyedi, hanem tágas közönségnek szól. Ennél részletesebben a Te konkrét kérdésedre és energiádra hangolódva lehet csak válaszokat adni. Tudod hol találsz 😊
🍂🍁🍂
NAGY TÁBLA kirakást hoztam, hiszen most minden lapra érdemes odafigyelni, a csodás kártya pedig az EPIC LIGHT LENORMAND.
🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍂🍁🍂
.
 
 
🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍂
Családi dolgok, a velük való történések és változások egyértelműen uralni fogják a hónapot. Lesznek benne időszerű események és nagy elmozdulások, de belecsúszhatnak csalódások is, úgy a közeli kapcsolatoknál mint barátságoknál egyaránt. Ez persze nem törvényszerű, de figyelj oda, ha azt érzed valami nem jó irányba halad. Ne engedd, hogy befolyásoljanak, most ugyanis könnyebben kerülhetsz külső dolgok hatása alá. Fontos lesz a terveid biztos alapokra helyezése és a megfontolt építkezés is, de engedd meg a változtatást és a változást is, sőt akár baráti segítséget is fogadj el nyugodtan.
🍁 Mindenféle kapcsolat fontos lesz és erőteljes is, ezekre érdemes odafigyelni. Jöhetnek újak és át is alakulhatnak a meglévőek, kinek jó irányba változva, de előfordulhat rosszindulat és más típusú problémák is.
🍂 A NŐK egészen elemükben lesznek 😊 ami persze nem jelent probléma mentes heteket, de azért a bizonytalanságok ellenére kézben tartják a dolgokat és igyekeznek mindenből kihozni a legtöbbet. Tudják vagyis többnyire tudják 😊merre tartanak és ezt tartják szemük előtt.
🍁 A FÉRFIAKat kissé betemetik a feladatok és néha azt se tudják merre induljanak. Ők szerencsére valamiféle univerzális támogató energiában részesülnek és ez a segítségükre lesz a nehezebb pillanatokban. Kicsit szétszórják a figyelmüket és emiatt akár kapkodhatnak is, de a támogatás segíteni fog a fókuszálásban is.
🍂 A Nők és Férfiak közötti kapcsolat fontos sarokköve lesz a kommunikáció bármilyen formája, ezt hogyan alakítják és hogy vezetik a legjobb irányba. Lesz akik között felszínességet és távolságot okoz, de ott a lehetőség közeledni is egymás felé.
🍁 Az élet sokféle utat és irányt tárhat elénk és a harmóniánk érdekében bizonyos dolgoknak gátat kell vetni. Lesznek azonban olyan területek, ahol fontos és határozott döntéseket is meg kell hozni. A harmónia megteremtése erőteljes lesz ebben az időszakban és ezért is lesz érdemes a bizonytalanságot felcserélni a határozottsággal.
🍂 A Nők a nehézségeket a változások területén élhetik meg, melyek kicsit lassabban történnek vagy alakulnak és ez bizony érzelmileg is elakadást okozhat. Mások épp az érzelmi nehézségekből keresik a legtökéletesebb kiutat.
🍁 A Férfiak elsősorban barátokkal kapcsolatosan élhetnek meg nehézségeket, valaki titkol valamit, esetleg pont ők tartanak meg maguknak bizonyos információkat, de ettől ez még épp úgy lehet kihívás a számukra.
🍂 Bármi is amit el kell engedni az okozhat nehézséget és fejtörést. Lehetnek kellemetlen és néha fájdalmas események és tapasztalások. Lesz amikor hirtelen nem látod vagy nem találod a megoldásokat és ez nyilván zavar, frusztrál és fejtörést okoz. DEEEE… ez valami jónak a kezdete, ami hatással van az érzelmeidre, megnyitja a szíved akár a céljaid előtt, akár egy sorsszerű kapcsolatot akar az utadba sodorni.
🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍂🍁🍂
Legyen csodás az Október mindenki számára!
Szeretettel
Évi