Skip to content

GYEREKNAP…

 

Mind gyermekek vagyunk. Valakinek a gyereke, de igazából Isten gyermekei. Nem számít hányadik évünket tapossuk, belül életünk végéig gyermekek maradunk. Ezzel a gondolattal ébredtem. A kártyán keresztül pedig a következő üzenet érkezett a számunkra.

 

 

Itt létünk magasabb szempontokat jelképez. Mindannyian egy tervvel születtünk a földre. Életünk útja, terve belénk kódolva érkezett, de rajtunk is múlik mit kezdünk vele, hogyan építjük fel tégláról téglára. Megteremtjük e hozzá a stabil alapokat, melyre könnyebb építkezni, vagy csak rakjuk kockáról kockára és majd lesz belőle valami… Hiedelmeink és meggyőződéseink nagyban meghatározzák életünk minőségét. Csak a saját tornyunkból nyílik tökéletes rálátás az életünkre. Igyekezzünk objektívan látni azt. Valóban kemény munka létrehozni valamit ami stabil és biztos, de ha tudjuk merre haladunk, akkor előbb vagy néha utóbb 🙂 de megingathatatlanok leszünk. Legyél önmagad védőbástyája, amiben könnyedén rálátsz mindenre magad körül, elzárkózol attól amit nem akarsz és beengeded azt ami tovább emel és segít a haladásban.

Mi is lehetne fontosabb mint a Nő lapja, hiszen édesanyánk nélkül mi sem lehetnénk itt. Ő segített minket, a lelket, az isteni részt az anyagba születni, megtestesülni itt a földön. Aki maga is édesanya, érezze ezt a nemes érzést mindig a szívében. / Az apák szerepe sem kevésbé fontos, de ez a lap most nem róluk szól. 🙂 / Legyünk befogadóak az életünk dolgaira, hiszen semmi sem véletlenül jelenik meg benne. Dolgunk van vele ha már odakerült. Hozzuk ki belőle a legtöbbet, vagy szeretettel engedjük el.

A minket körülvevő világ olyan, amilyen. Egy része adott, de alakításában tevőlegesen részt veszünk. Nem mindegy milyenné formáljuk. A „belső kertünket” viszont mi alakítjuk, a mi kezünkben van minden. Fontos mit hozunk ki belőle, hogyan rakunk benne rendet, hogyan gyomláljuk ki azt ami nem tetszik, ami nem odavaló vagy ami már nem szolgál minket. Ez pedig mind kihat arra ami körülöttünk van. Szóval senki se gondolja, hogy az, amit maga körül lát, az csak úgy ott van értelmetlenül. Nem, ezt mi tesszük olyanná, mi látjuk valamilyennek. Minket tükröz vissza. Mindazt amik vagyunk. Jól nézzük meg mit látunk és mi az amit szeretnénk látni. Legyünk kreatívak minden tekintetben és igyekezzünk a legjobban kifejezni azt, ami bennünk van.

Törekedjünk a harmóniára, a lelkünk tisztaságára. Ahogy haladunk előre életünk útján folyamatosan változunk. Sok mindent másképp látunk és más dolgok lesznek fontosak. Figyeljünk ezekre a jelzésekre, ahogy lelkünk mutatja az irányt. Tisztázzuk le azokat a dolgainkat amiket nem tettünk meg, tegyük rendbe a kapcsolatainkat amíg még megtehetjük. Nyissuk meg a szívünket és érezzük meg azt az égi vezetést, ami mindig is ott volt és ott is lesz velünk, de talán nem mindig vettük észre.

Legyünk biztosak abban, nem véletlenül vagyunk itt. Ez a sorsunk, amit mi választottunk magunknak. Néha úgy érezzük sok a próbatétel és már nem bírjuk, de mindig van tovább. Ne legyen kétséged, mindig van megoldás, bár elkerülhetetlen, hogy néha szembenézzünk a kihívásokkal. Fel kell vállalnunk a felelősséget a tetteinkért, az életünkért. El kell végeznünk azokat a feladatokat amiért ide születtünk. Legyen hited, hogy meg tudod csinálni és abban is, hogy mindig vannak melletted akik segítenek. Ez a életünk, ez a sorsunk.