Skip to content

Válassz egy lapot erre a hétre…

 

Új hét, új dolgok, új lehetőségek… Természetesen csak ha hagyjuk, ha várjuk és szeretnék ezt behívni az életünkbe.

Mit is hozhat számunkra ez a hét? Milyen energiák, gondolatok vagy akár konkrét lehetőségek vesznek körül bennünket?

A következő lapok rámutatnak erre.

Most egy lapválasztós kirakást hoztam, tudom ezt sokan szeretitek.

Érlelgesd kicsit magadban a kérdést, majd hangolódj rá a lapokra és végül válaszd ki azt amelyik megszólít.

Nagyon szép képi világú lapokat hoztam, melyet Laura Tuan Lenormand Oracle paklijából vetettem ki.

 

 

Ha az 1. lap szólított meg:

 

Talán egy ideje már vársz egy üzenetre és e körül járnak a gondolataid. Most ez valóban meg is érkezhet. Lehet egy számodra kedves embertől, vagy maga a tartalom olyan ami jó érzésekkel tölt el. Lehet egy meghívás valahova, ami boldogsággal tölt el. Ha egy hivatalos irat az amire vársz, most nagy eséllyel kézbe is veheted a héten. Ez lehet egy szerződés vagy az azzal kapcsolatos megállapodás, ami végre örömmel párosul. Bármilyen dokumentum is az amiről szó van, talán jelenleg még nem ismert a tartalma és ezért a várakozás vagy a vágyakozás, hogy számodra a legjobbat hozza. Úgy gondolom és a lapok is ezt mutatják, nagy valószínűséggel jó hírek lesznek benne.

Ha épp egy szerelmes üzenetet vársz vagy olyan emberrel vagy kapcsolatban aki kedves a szívednek, most felfedhet előtted egy titkot. Talán most még abban a fázisban vagy hogy szeretnéd ha jelentkezne, esetleg valamilyen módon elindulna köztetek a kommunikáció, az nagy eséllyel megtörténhet .

A héten bármiféle típusú kapcsolattartás előtérbe kerülhet, kommunikáció bármilyen formában, de ami biztos, számodra pozitív és kellemes érzés lesz.

Ha valamihez jegyzetet szeretnél készíteni, esetleg egy online tanfolyamba kezdenél, most alkalmasnak ígérkezik hozzá az idő.

 

Ha a 2. lapot választottad:

 

Lehetnek a héten hivatalos elintéznivalóid. Valamilyen ügyben lépned kell, vagy a kezedbe kell venni az intézkedést. Néha meg kell vívni a csatánkat a bürokrácia útvesztőjében. Tudom ez nem kellemes, de van amit nem érdemes sokáig húzni. Bármit is kell most intézned, vágj bele, lehet a héten könnyebben sikerre viszed.

Néha azonban jól jön ha egy kicsit visszahúzódhatunk, ha egyedül tudunk lenni és töltekezhetünk. Ilyenkor jó ha megvizsgáljuk hol is tartunk épp, mit kellene majd megváltoztatni és másképp csinálni. Ha az életünkre vagy egy adott szituációra kicsit másképp tudunk nézni, kicsit magasabb látószögből, akkor a dolgok is más arcukat mutatják. Talán jobban észrevehetők azok a problémák, amik nem látszanak vagy nem jól látszanak mikor épp benne vagyunk a sűrűjében. Ha töltődni vágysz, ha pihennél kicsit, ez a hét most jó alakalom lehet erre. Addig maradj amíg jól esik.

Ha úgy érzed valamiben előre kellene lépned, legyen az a tanulmányaid szintjén, akár a munkádban vagy az életed valamelyik területén, akkor először is jól gondold át a terveidet, hagyj időt magadnak hogy megszilárdulhassanak benned az elképzelések és ha elérkezettnek látod az időt, indulj el lépésről lépésre előre és felfelé. Most a magabiztosság és eltökéltség érzésével képes lehetsz nagyot lépni.

 

 

Ha a 3. lap szólított meg:

 

Igazán kellemes hétnek nézel elébe. Lehetnek jó kis társasági események az életedben. Jöhetnek meghívások és lehetőségek. Persze nem kell mindenre igent mondanod, válaszd azt amit csak szeretnél.

Találkozhatsz emberekkel, esetleg olyan barátokkal akikkel nem sűrűn szoktál. Talán még messziről is felbukkanhat ismerős, vagy olyan távolabbi helyről, akinek a megjelenésére nem is számítottál.

Jöhetnek az életedbe új ismeretségek és kapcsolatok, amelyek majd más területeken is beindítanak számodra lehetőségeket. Éppúgy persze Te is nyithatsz valaki felé, akivel már rég találkoztál.

Szabadidős programok is állnak előtted, kirándulás, séta a parkban vagy bármilyen nyilvános helyen.

Most olyan dolgok is megnyílhatnak előtted ami ugyan dédelgetett terved vagy akár csak álmod volt, de valahogy felbukkan az életedben. Járj nyitott szemmel!

Ha vannak ötleteid amit szeretnél megmutatni, valami kreatív amin keresztül kifejezheted ami benned van, akkor itt az idő, tedd meg bátran.

Kertészkedj, rajzolj, fess, faragj cuki tökfigurát, rendezgess, szépítgess, süssél valami finomat, alkoss valamit és feltétlen mutasd meg a barátaidnak is.

 

 

Legyen szép a hetetek!