Skip to content

Egy kis elmélkedés…

 
💛🌞💛
Csodaszép napra, csodaszép kártya. Ő a Gilded Lenormand. 💝
Ha ma van időtök kicsit elmélkedni tegyétek meg bátran, hiszen minden ilyen alkalommal önmagatokért tesztek és nem is keveset. Minden óra, minden perc, de akár csak egy feljövő gondolat is ezen a téren csodákra képes, hiszen elindít valamit ami alakít, ami formál. Nem kellenek hatalmas lépések a változáshoz, legtöbbször elég egy kis halovány gondolat mely patakká, majd folyóvá duzzad és Ti csak kapkodjátok a fejeteket ahogy az élet új és újabb pozitív felismerést hoz elétek. Magamról tudom, néha egy mondat vagy annak csak egy új látásmódja mi mindent képes elindítani és ezzel fantasztikus változást hozni.
💛🌞💛
Mit is üzen mára a kártya?
💛🌞💛
 
 
💛🌞💛
Vedd észre, fedezd fel azokat a dolgokat melyek esetleg félelemmel töltenek el, melyek szorongást vagy aggodalmat generálnak. Lásd meg mit kell elengedned, mit kell tüzetesebben is megnézned vagy átértékelned. Töltsd fel fénnyel, vibráló és harmonizáló energiával azokat a részeidet melyek segítségért kiáltanak. Keress, kutass és tárd fel hol vannak azok az apró lyukak, repedések melyek viszik az erődet, melyek réseket vájnak az erőteredben és szinte láthatatlanul csapolják az energiádat és amik után mindig valami veszteség érzés marad. Néha alig lehet észrevenni, olyan mintha a hátad mögött zajlana pedig érzed, de nem akarsz vele foglalkozni míg nem fáj eléggé. Pedig kellene, mert csak elvisz de nem kér. Viszi az erőd, a figyelmed, az időd és persze ez mind mind rengeteg feleslegesen elfecsérelt energia.
💛🧭💛
Segíts ma magadnak megtalálni az utat, mutatja az emelt lap a Nagyító. 🧭 Mindig van választásod, új irány, új lehetőség. Valaminek/valakinek mennie kell. Akár csak a negatív gondolataidnak, a szűk látókörödnek, a félelmeidnek, a felfordulásnak ami körülvesz. Ma megtalálhatod az útmutatást, csak figyelj picit magadra is és próbáld egy kicsit távolabbról nézni a dolgaidat. Vizsgáld meg mi a fontos, mi a lényeges és azt hogy hol és min van a fókuszod. Nézd meg merre mennél, merre mutat az iránytű hegye. Ha kell készíts tervet ne menj vakon célok nélkül. Tudd hova tartasz, miért mész, mit szeretnél tapasztalni. Figyelj különösen a jelekre útközben, ott lesznek, vezetnek, segítenek…
💛🧭💛
Ha szükséges nézd meg kik azok az emberek körülötted akik valóban irányt mutatnak és nem irányítani akarnak, akik támogatnak és nem támadnak, akik finoman vezetnek és segítő tanácsokat adnak.
💛🌞🧭💛
Szívből kívánok egy kis „énidőt”. Tedd meg magadért és a változásodért!
Legyen csodaszép napotok! 💝
Szeretettel,
Évi
💝