Skip to content

E heti előrejelzés…

 
💛🧡
Elkezdődött egy hét, ezért úgy gondoltam nézzünk egy kicsit mélyebben bele, milyen területek lesznek érintettebbek vagy hol történhetnek változások a következő napokban.
💛🧡
Három témakört emeltem ki, de persze többet is lehetett volna. 😃Azok talán holnap jönnek??? 🤔😃
 
 
 
💛🧡
 
MEGOLDÁSOK, LEHETŐSÉGEK terén mindenképpen történni fog valami. A lendületes lapok azt üzenik, kapunk egy hírt, egy információt esetleg eljut hozzánk egy olyan üzenet, amelynek hatására meg kell hoznunk egy határozott döntést. 🤔 Úgy érzem, itt nem nagyon lesz idő gondolkodásra, vagy maga a hír olyan, ami kiváltja belőlünk a határozottságot és az eltökélt tenni akarást. Természetesen, ahogy azt már sokszor említettem mindenkinek máshol van a fókusza, más területek érintettek, de az információ megérkezése és az annak hatására létrejövő történés, szinte elkerülhetetlen. Lehet hogy nem csak maga az üzenet jut el hozzánk, hanem hirtelen megjelenik valaki az életünkben, aki hatással lesz ránk és miatta jutunk arra a bizonyos döntésre. Azonban nem szabad figyelem nélkül hagyni annak a lehetőségét, hogy amit megtudunk, az nem lesz épp kellemes hír a számunka. Hozhat problémát és fájdalmat is akár, de azt se feledjük ami az alap kérdésünk volt, vagyis ez lesz az, ami egy lehetőséget vagy megoldást tár elénk az elkövetkező napokban.
💛🧡
 
NEHÉZSÉGEK, PROBLÉMÁK valamilyen módon a kapcsolatainkban jelenhetnek meg. 🤔 Egy kapcsolat pedig sokféle területen nyilvánulhat meg, lehet pár-, üzleti-, baráti-, munkatársi-, szomszédi… és sorolhatnám, de éppúgy utalhat szerződésre, elköteleződésre vagy csak szimplán egy hosszabb ideje tartó együttműködésre is. Hogy ezekben milyen akadály várható, az egyéni szinteken más és más. Van aki egy kisebb problémában is hatalmas falakat lát maga előtt, míg más csak egy kis megrekedést tapasztal. Lehet egy ilyen területen elhatárolódás, míg más esetben csak egy kis stagnálás vagy nézeteltérés a partnerek között. Lehet valakinek késleltetik a szerződését vagy a megállapodását, másnak esetleg zsákutcába futhat egy kapcsolata. Az adott témában megjelenő mozdulatlanság a kihívástól kezdve, a magányosságon át, az akadályokon és blokkokon keresztül a problémák széles skáláját jelenthetik, de ez is csak egy olyan dolog, amit meg kell és MEG IS LEHET oldani. 😃
💛🧡
 
VÁLTOZÁSOK területén azért eddig is jól láttuk, hogy igen aktív hétre számíthatunk. 😃 Viszont igen csak jó dologgal kecsegtetnek a lapok, hiszen bármilyen területen is ér minket, némi kis feszültség után, de mégis jó irányban fognak menni a dolgaink. Talán pont nekünk kell rendet tennünk valamiben, hogy végre rendben legyünk és megtaláljuk az életünkben a harmóniát. Ha van olyan helyzet amibe újra és újra belekerülünk, most nagy eséllyel kimászhatunk abból is. Kerülhetünk vitába valakivel, érezhetjük feszültnek magunkat, de érdemes kicsit türelmesnek lenni, hiszen az energiánkat a haladásunkba fektetjük, ami magát az életünket jelenti.
💛🧡
 
Kellemesen mozgalmas hetet kívánok! 😃💝
💛🧡