Skip to content

Bárki meg tudja tanulni??? Mindenkinek működik ez a kártya???

 

Természetesen tudom erre a választ 😃 De ha itt minden a kártyáról szól, akkor mutassa ezt meg Ő maga. Mi is lehetne hitelesebb, mint amit rajta keresztül kaphatunk. ❤️

Silvia Neitzner: Mirror Truth kártyájából raktam.

Miből másból? Tökéletes tükröt tud tartani.❤️

 

 

Őszintén?

Megérintett ez a kirakás.  Hihetetlenül csodásan mutatják meg a lapok ezt az egész „valamit” ahogy a KÁRTYA működik. Az energetikáját… a finomságát… a lágyságát… Mégis lényegre törően és konkrétumokkal. Ebben a pár lapban minden benne van, amire szükséged van. Se több, se kevesebb. Ez az ami kell. Ha ez megvan Benned, ha készen állsz rá, akkor a válasz egyértelmű IGEN. A jó hír pedig az, nincs ebben semmi különleges. Egy DÖNTÉS kell csak hozzá. Akarod e?

Tudnod kell, hogy valami nagyon értékes ami a kezedben van. Valami, ami úgy tökéletes ahogy van. Kerek és egész. Önmagába tér vissza. Megmutatja a dolgok kezdetét és végét. Bármihez hozzáférhetsz általa és vele együttműködve. Mit is jelent a GYŰRŰ? Elköteleződést. Szövetséget. Egy megpecsételt kapcsolatot. Ezt a döntést kell meghoznod. Kimondani az IGEN-t, hogy akarod. Ezt senki más nem fogja megtenni helyetted. Sosem lehet kényszer, ez vágyból születik. Ez az ami elindul Benned, mikor jó talajon kirügyezik egy magocska. Szeretnéd 😊 Szeretnéd megismerni, megtanulni, használni.

A HALAK a lelkeddel való kapcsolatot szimbolizálják. Le kell menned önmagad mélyére, hiszen ott minden információt megtalálsz. Abból kell merítened. Gondolod ez nehéz? A halaknak nem okoz gondot a vízben elkerülniük egymást. Úsznak az áramlatokkal, siklanak könnyedén, hiszen van körülöttük tér. A Te lelked is hatalmas és végtelen tér, ahol minden adott és minden a rendelkezésedre áll. Erőlködés nélkül tehetsz meg hatalmas távolságokat, szinte mindenhova eljuthatsz. Miért szinte? Mert az óceánok ugyan összeérnek, csodálatos kört formálva gyűrűként / gyűrű lap /  fonják körbe a földet, de Te döntöd el meddig merészkedsz. Korlátokat állítasz e, vagy hagyod sodortatni magad és új és újabb helyeket fedezel fel. Rajtad múlik, tudsz e távlatokban gondolkozni.

A következő lapnál egy pillanatra elgondolkodtam. Mit is akar üzenni a KOPORSÓ lapjával 🤔🤔 hmm. Megálltam és hagytam, hogy hasson rám az amit látok. Neked is így kell tenned ha kirakást olvasol. Ezzel mindjárt mind a három síkon is hatott ez a lap. Fizikai szinten a megállást és a hátrébb lépést. Sosem szabad kapkodni, hagyd, hogy átjárjon és a lelkedből / halak lap / jöjjön elő az üzenet. Ez már az érzések szintjét jelzi. Számomra a két világ találkozását szimbolizálja ez a kártyalap. Itt jön a harmadik szint, a gondolati szint, az elme szintje, mikor megfogalmazod a mondanivalót. A két világ határát kell összemosnod. Megmutatni a nem láthatót, mindazt ami rejtve van előlünk, a tudatalattiban, a lelkünkben. Valamiféle megmagyarázhatatlan másik dimenzióból jövő üzenetet áttranszformálni a szavak szintjére. Ott vannak a válaszok a kérdésedre, onnan jönnek a megoldások. Valahonnan a „nem tudod pontosan honnan” 😊 Itt nincs erőlködés, itt egy kicsit az üresség van. Engedni kell és nem akarni. 😊 Mikor ez megfogalmazódott bennem, kértem még 2 lapot magyarázóként és a pontosabb megértésért. Ez lett a KERESZT és a KULCS. Értitek már miért imádom ezt a kártyát? 💖 Most láthatjátok is, mert odatették elém azt, amit már tudtam. 😇  Megerősítést kaptam. Honnan tudtam? A lelkemből / halak / annak a legmélyéről, hiszen minden ott van bennünk. Mit is mond ez a két lap? Higgy abban, hogy mindig megtalálod a megoldásokat. Mert az Univerzum oltalma alatt állsz. Ott áll a kérdező is, aki Tőled várja majd a választ. Ott állsz Te is, aki biztosan megtalálod a megfelelőt, ha betartod amiket tanultál és alázattal végzed a kártyavetést. A sors megmutatja az utat amit tenned kell, amit mondanod kell, amit a kérdezőnek hallania kell. A kártya és a kártyavető is az ég és Isten védelme alatt áll. 🙏

A KÖNYV lap utal egyrészt a tanulásra. Az alapoktól kezdve minél bővebben, minél szélesebb körben tágítsd az ismereteidet, hogy pontos és megbízható válaszokat tudj adni. A tanulás az valami olyan, aminek sosem lesz vége. Mindig egy újabb arcát tárja eléd a kártya, ahogy egyre mélyebben látsz bele és ezzel ismét tanulásra késztet. Ezért is lett az oldal címe a Lenormandkártya Titkozatos Világa. Hiszen tényleg az. Nem csak attól titokzatos, hogy megbújnak benne az üzenetek, hanem ettől is. Mindig előrukkol valami újjal. Mindig éberen tart. Mindig van tovább és még tovább. Titkokat rejt és ezt csak szépen, lassan, fokozatosan tárja elénk. Gondolkodásra ösztönöz és bölcsességre tanít.

Ezért is imádom ❣️ Jaaa, hogy mi a könyv másik jelentése? Mi is lehetne? A titok 😊

Az utolsó lap elsőre lehet fura is akár. Valljuk be, nekem is az volt 😊 Mit is keres a sor végén egy EGÉR? Valamiféle figyelmeztetésre hívja fel a figyelmet. Figyeljünk mindig oda arra ami körülöttünk van. Figyelni kell a kérdésre és a lapokra is egyaránt. Engedjük el az elvárásokat és maradjunk objektívek a fejtésnél. Természetes, ha van bennünk némi félelem vajon jól csináljuk e, vajon fog e menni ez nekünk. Úgy gondolom, pont ez az az éberség ami nem engedi félvállról venni az egészet. Óvatosságra int. Valóban van, mikor apró dolgokon múlik valami. Oda kell figyelni a részletekre. Azt is mutathatja, hogy piciket lépve kell haladnunk, mint ahogy az egér teszi a dolgát. Apró lépésenként, sok kis dologból fog összeállni a nagy egész. Kitartó munka kell hozzá.

 

Végezetül kértem egy lapot azoknak, akik kedvet kapnak megtanulni mikor úgy érzik, itt az idő belevágni a tanfolyamba.

 

 

LILIOM

Tökéletes lap üzenetként. A harmónia és a türelem lapja. Adj magadnak időt, hogy eldöntsd akarod e. Senki sem sürget, így Te se tedd ezt magaddal. Legyél türelmes akkor is, mikor tanulod, idő kell a megértéshez, a gyakorláshoz és ahhoz, hogy leülepedjen benned az ismeret. / Ezért is haladunk lépésről lépésre a tanfolyamon, jól megtervezett tematika szerint. / Kell ehhez a bölcsességed, ami segít ezeket a dolgokat a helyén kezelni és ha elbizonytalanodnál erőt meríthess belőle. Ez benned van, nem kell messzire menned 😃 Találd meg a belső nyugalmad, azt a harmóniát amihez bármikor visszatalálsz. Őszintén és tisztán állj mindenkihez és a legtisztább lélekkel közelíts a kártyához. Segítsd és támogasd a hozzád fordulókat, ahogy én támogatlak az utadon Téged.

😍😍😍

 

Remélem két dolgot is kaptatok ebből a kirakásból. Egyrészt azt, miként is működik ez a fantasztikus kártya. Volt egy konkrét kérdés és a legpontosabb és legjobban érthető válasz jött rá. Ugyanakkor arra is rámutatott, hogy merjünk hátrébb lépni egy lépést, ha az első pillanatban valami nem érthető. Megmutatta mit kell tenni a hétköznapokban mikor kézbe vesszük és használjuk. Nem kell félni tőle, sokkal inkább bízni benne, hogy a válasz az ott van. Megmutat mindent, ha elég nyitottan állsz hozzá.

Azt hiszem ez az írás egy kicsit mélyebbre sikerült, mint ahogy a kérdés ezt megkívánta 😍 de most ezt hozta ki belőlem. Mert szeretem ezt a kártyát. Mert érzem. Mert működik. Mert kommunikál.

Ennek lehettetek a tanúi most Ti is.

 

Ha beleteszed Magad, ha elkötelezett vagy és kitartó, ha belül érzed amit itt leírtam, akkor Neked is menni fog. 😍

 

Köszönöm, hogy itt vagytok és boldogság tölt el, ha a részesei lesztek. ❣️

 

Szeretettel, Évi ❣️

 

Akiben pedig ez elindított valamit és kérdezne… nyilvánosan vagy személyesen… MEGTALÁL…