Skip to content

Augusztusi „Lenormandszkóp”…

 

Milyen változásokat hoz ez a hónap, vagy mi az amiben változtatnom kellene?

💝

 Most nincs választási lehetőség… melyik szól nekem, melyik kirakás érint meg. Ennek a 3 lapnak annyira mély üzenet van, hogy bízom benne mindenki megtalálja a sorok a között azt ami neki szól. Én megtaláltam 🙂 Lesz min elmélkednem a következő hetekben. 🙂

Ez az üzenet mindenképpen az átgondolásról szól. Ezt a hónapot még nem a tettek és a nagy lépések jellemzik, sokkal inkább a befelé figyelés amire most szükség van. Nincs ok a kapkodásra, talán még a nagy döntéseket sem kell most meghozni. Magadban tegyél rendet, gondold át hova tartasz és ezt miként tudod a legjobban elérni.



 

A róka ravaszsága, megfontoltsága most azt üzeni, jelen pillanatban a tervezésé a főszerep. Járd végig gondolatban, vagy akár tettekben is azt amire vágysz, amit szeretnél elérni. Nézd meg milyen módon tudod azt megvalósítani. Ne ugorj fejest semmibe, használd az eszedet, gondolj át mindent alaposan. Sok minden múlhat most ezen, hát járd jól körül a témát. Kérdezd meg magadtól, hol és miben kell most a leginkább kreatívnak, éles eszűnek lennem? Hagyj időt, ne siess, ne kapkodj! Fontold meg a lehetőségeidet, vedd figyelembe az összes körülményt, hisz ez most a Te védelmedben van, hogy felismerd a lehetőségeidet az előrehaladásod érdekében.

A következő lap szintén az elmélyülésre utal, hiszen egy csodálatos labirintusban időzünk éppen. Illatos levendula alkotja, mely szintén a nyugalmunkat erősíti. Bármelyik pontján is jársz épp a kertnek, azon a helyen egyedül vagy, önmagaddal foglalkozol, a saját békédben létezel és magadra figyelsz. Ez most a legfontosabb. Ugyanakkor a park egy nyilvános hely, nem kell takargatni semmit, minden megmutatkozik, letisztul és minden láthatóvá válik. Mindenki megtalálhatja a megoldásokat.

Ha sikerült a tervezgetés és az átgondolás még mindig nem értünk célba. Hiszen még valami ott magasodik előttünk. Vajon ez tényleg egy akadály? Valami blokkolja az előrehaladásunkat? Álljunk meg egy kicsit mielőtt nekiindulnánk vagy visszavonulót fújnánk? Mit akar üzenni ez a lap? Másszunk át rajta? Esetleg keressünk egy könnyen járható ösvényt, ami talán hosszabb de könnyedén teljesíthető? Vagy valóban nem a jó úton haladunk és ideje valami más után nézni, de legalább is másképpen neki állni? Lehet pont bennünket véd valamitől, vagy lassít le, ne rohanjunk annyira előre? Bármelyikre is mondasz igent, ez a helyzet mindenképpen Téged erősít meg. A legfontosabb dolog mégis az, hogyan tekintünk erre a dologra. Akadályként, ami hátráltat és nehézséget okoz? Kihívásként ami átgondolásra, új ötletekre, megoldásokra sarkall? Talán úgy érezzük vereséget szenvedtünk, kudarcra van ítélve a tervünk?

Ebben nem dönthetek senki helyett. Mindenkinek belül kell éreznie a megoldást. Ebből kell kihoznunk a legtöbbet. A kihívásokat azért kapjuk, hogy általa többek legyünk, hogy tanuljunk és fejlődjünk. Mindig van lehetőség megtalálni a megoldásokat önmagunkban.

  • Ha valóban legyőzhetetlennek tartjuk, akkor az elkeseredés helyett fókuszáljunk arra, hogy valamitől meg akartak védeni bennünket. Olyan irányt választottunk, ami nem a mienk, a jelen helyzetben legalábbis nem. Nézzünk más lehetőségek után.
  • Ahogy fent írtam már, nem mindig toronyiránt kell menni, van ott más út is. Talán picit hosszabb, de könnyedén teljesíthető.

Rengeteg variáció van. Remélem mindenki magára ismer ebben vagy abban és valamelyik út megnyílik előtte. Nyilván nem véletlenül kerültek előre a gondolkodás és elmélyülés lapjai megfűszerezve egy kis éles eszűséggel, rafinériával. Tervezzünk, ízlelgessük amit szeretnénk, hagyjunk időt magunknak, hiszen a kapkodás nem visz előre, legalább is nem sül ki belőle semmi jó.

 Van még egy fontos üzenete a kártyának, ami minden lapon szerepel mégsem domináns és nem veszi el a figyelmet a fő mondanivalótól. Minden lapon szerepel a négy személy, akik a négy elemet szimbolizálják, hiszen a természettel együtt tudunk csak létezni. Onnan vesszük nap mint nap az energiát. Megszemélyesítve arra utalnak, hogy mindig van valami körülötted és mindig vannak körülötted akik tudnak segíteni. Talán csak csendben állnak a háttérben, de érezhetően ott vannak. Kérj segítséget, ha mégsem tudsz dönteni, ha tanácsra van szükséged. Égi segítőktől, földi segítőktől… mindegy 🙂 Sosem vagyunk egyedül.

Csodaszép hónapot, pihenést és elmélyülést kívánok Nektek!

