AUGUSZTUSI LENORMANDSZKÓP…

 
🌞
A mai nappal beléptünk az utolsó nyári hónapunkba és bizonyára kíváncsiak vagytok mi mindent tartogat a számunkra. Ezért most egy másfajta kirakást választottam és több kérdésre kerestem vagyis kértem válaszokat.
 
💝
Gilded Reverie Lenormand

 

MILYEN LESZ MAGA A HÓNAP:

Az előttünk álló időszakban bizonyos dolgok, szituációk vagy életterületek mutathatnak némi lelassulást, stagnálást. NEM, nem nagy problémákra gondolok, senki se kapjon a fejéhez, hogy „na már megint” de valamilyen módon mozdulatlanságot jeleznek a lapok. Ütközhetünk akadályba vagy némi ellenállásba hivatalos dolgok intézésekor és mintha minden kicsit nehezebben menne. De hát augusztus van…

Arra is utalhatnak a kártyák, hogy most nincs itt az ideje valaminek az elindítására, vagyis MÉG nincs. Most kell erőt gyűjteni a folytatáshoz, most csak a gondolkodás és tervezés ideje van, így fogja meghozni majd a kitartásunk az eredményét. Lassú léptekkel, de mindenképpen előrevivő haladásban lesz részünk. Érdemes kicsit háttérbe húzódni és pihenni, hogy ha eljön a megfelelő pillanat, teljes erőnkkel és kitartásunkkal koncentrálhassunk az előttünk álló feladatra.

💝

 

Nehézség / Támogatás

 

MI JELENTHET NEHÉZSÉGET:

Maga a nehézség amivel szembe kell most néznünk, vagyis bármi, amit ekként élünk meg, legyen az bármilyen területen és formában. Mintha nem hinnénk, vagy nem látnánk előre. Aki most csak a problémákat látja és elveszti a hitét annak sokkal nehezebb lesz, pedig ahogy azt az előbb írtam is, ez az időszak értünk van. Most kell szembenézni a kihívásokkal és megtervezni a lépéseket. Aki erőtlennek érzi magát azon elhatalmasodhatnak a gondok és ezzel mint egy spirálban, úgy érzi majd mintha lefelé sodródna. Pedig minden elkerülhetetlen helyzetben ott van a fény és a segítség.

💝

 

MI AZ AMI TÁMOGATNI TUD:

Úgy gondolom nem fogok most újat mondani, de gyönyörű maga az üzenet. Mindig a szívedet helyezd a középpontba és hallgass arra amit súgni akar Neked. Vezetve vagy/vagyunk az úton, csak a lelkünkre hangjára kell figyelni. Mint valami láthatatlan erő, mely hatalmas energiával, teremti meg mindig a következő lépést. Sosem adhatod fel, mindenben benne van a szeretet valamilyen formában és ez mérhetetlen sok erőt képes generálni.

💝

 

MI AZ AMIT MEGTANULHATUNK EBBEN A HÓNAPBAN:

Ne kapkodj, ne akarj, ne küzdj! Lépj egyet hátra és figyeld mi történik körülötted. Tartsd a kezedben a dolgokat, de ne szorítsd csak lágyan fogd a gyeplőt. Hagyd hogy a dolgok haladjanak a maguk útján és majd eljön a pillanat mikor Te is beszállhatsz a játékba. Engedd meg az áramlást az életedben, ússz a dolgokkal és ne akaszd meg őket. Nagyon figyelj az érzéseidre, minden feljön a mélyből amivel csak dolgod van. Lágyan kövesd a gondolataidat és ne agyalj. Ezek a finom kis jelek és jelzések egy magasabb szintről, egy tisztább minőségből jönnek, Felsőbb Éned próbál üzenni ily módon. Találd meg a kapcsolatot önmagaddal itt a földön és a magasabb rezgésű minőségekben egyaránt.

💝

Legyen csodásan pihentető az augusztus számotokra, töltődjetek, erősödjetek, szellemileg és lelkileg egyaránt.

Szeretettel

Évi

💝

Mindenképpen szeretném leírni, ez egy általános kirakás így nem biztos, hogy minden szava Rád vonatkozik. Talán nem minden sora van összhangban az életeddel. Nem baj. Vedd ki belőle azt ami megérint és ha személyre szóló tanácsot, üzenetet szeretnél, keress bizalommal.