Skip to content

Áprilisi előrejelzés

Ez egy általános előrejelzés erre a hónapra. Igyekszem sokrétűen értelmezni a lapokat, hogy mindenki megtalálja benne a neki szóló üzenetet, hiszen sokfélék vagyunk és különbözőek az élethelyzeteink is. Ennek ellenére természetesen nem szólhat mindenkihez, nem biztos, hogy mindenki életével egyformán rezonál. Az eddigi visszajelzések alapján mégis jól látszik, hogy sokan kaptok belőle használható információt és úgy érzitek, egyenesen Nektek szóltak a lapok. Ez nagy öröm a számomra. Rajtad is múlik hogyan állsz hozzá a kapott üzenethez és milyen módon viszed át a saját életedbe. Természetesen ez azért nem egyenrangú a személyes elemzéssel.

 

Milyen energiák alakítják az életünket ebben a hónapban ezeken a területeken? Mi várható a munka terén, kapcsolataink terén és mik okozhatnak nehézséget ebben a hónapban.


Munka

 Ebben a hónapban érdemes megfontoltan haladni előre, lépésről lépésre építeni magunkat a munkában vagy a munkánkat tervezzük meg így. Legyünk előrelátóak, egyben céltudatosak. Legyenek meg a megfelelő ambícióink és szilárdan, következetesen tartsuk meg az irányt ezen a téren. Valószínűleg kemény munka vár ránk, de lehet az is, hogy csak a fejünkben kell eltökéltnek lennünk és ez már önmagában is elég a biztos haladáshoz. Jelentheti egy új munka, vállalkozás beindulását is, ami lassan, de mindenképpen pozitív folyamatot és előrejutást ígér. Mutatja még a lap, hogy nézzünk rá a dolgainkra magasabb szempontok alapján is, ami által objektíven és józanabban láthatjuk meg az esetleges problémákat, magunkat, másokat és így jó eséllyel korrigálhatunk is rajta. Lehet azonban, hogy most épp arra van szükségünk, hogy egy kicsit elhatárolódjunk, háttérbe vonuljunk. Talán túl sok volt a feladat az elmúlt időszakban és most itt az ideje egy picit hátrébb lépni, de csak addig maradjunk, amíg valóban szükséges. Azt is mutatja még a lap, hogy bátran legyünk önállóak a munkában, vagy egy vállalkozásban egyaránt. Bármelyik variáció is van jelen épp az életünkben, legyünk nyugodtak, az most maximálisan támogatva van. Megbízható segítőink vannak, nyugodtan nézzünk szét magunk körül, akár a munkahelyünkön, vagy a baráti körünkben, de biztosan rá fogunk találni. Lojális segítőnk lesz ez idő alatt és valószínűleg a továbbiakban is. Azt is üzenik a lapok, hogy tartsunk ki az elképzeléseink mellett, jó úton haladunk, ha most még nem is látjuk az út végét. Köteleződjünk el bátran, ez az időszak alkalmas erre.


Kapcsolatok

Bármilyen típusú kapcsolatra is gondolunk, érdemes odafigyelni és óvatosabbnak lenni egy picit. Előfordulhat, hogy többet képzelünk bele, mint amennyi benne van. Lehet, hogy olyan dolgokat várunk el, amit a másik ember nem tud megadni nekünk, vagy ő nem pont úgy gondolja ugyan azt. Az is előfordulhat, hogy ez az időszak nem feltétlen támogatja az új kapcsolatok szerencsés beindulását, de legyünk nyugodtak, észre fogjuk venni ha erről van szó. Figyeljünk a megérzéseinkre, hiszen támogatást kapunk az égi segítőinktől és mi magunk is érezni fogjuk. Azt is mutathatják a lapok, hogy ebben az időszakban érzékenyebben fogunk reagálni a minket ért támadásokra, vagy éppen könnyebben észre vesszük, ki akarhat nekünk ártani és idejében fel tudunk rá készülni. Aki sokat álmodik, annak ez most akár még álom üzenetben is jöhet. Mindenképpen jó hír, hogy idejében felkészülhetünk egy esetleges csalódásra és kérek mindenkit, ne gondoljatok előre súlyos átverésre, becsapásra és más egyéb kifejezetten rosszindulatú megnyilvánulásra, csak legyetek figyelmesek és körültekintők, hogy el tudjátok kerülni a váratlan helyzeteket. Lehet, hogy épp ebben a hónapban nyílik fel a szemed és megismered valaki igazi belső tulajdonságát, amit eddig is sejthettél, de most ki is derül. Ez mutathatja azt is, hogy valaki féltékeny Rád, vagy épp Te leszel féltékeny valakire, ami éppúgy lehet munka kapcsolatban, mint barátok között vagy párkapcsolatban.


Nehézség, akadály

Bizonyos helyzetekben össze lehetünk zavarodva, talán nem látjuk meg azonnal mit is kéne tennünk, vagy merre is haladjunk tovább. Valamit biztosan másképp kell tennünk, mint ahogy azt gondoltuk és a maga a döntés helyzet az, ami a nehézséget adja. Ezt nem tudjuk elkerülni, de ott van rögtön a megoldás is, hiszen ha jól átgondoljuk a szituációkat, akkor egészen biztosan megszületik bennünk a helyes irány, merre is kellene tovább lépnünk. Lehet, hogy valamiféle kihívás elé állít minket az élet, vizsgáljuk meg jó alaposan és ebből már megfontolt döntést hozhatunk. Nem kell feltétlenül hatalmas változásra gondolnunk, de mindenképpen egy más nézőpontra figyeljünk és így lépjünk egy új irányba. Az élet választások sorozata. A kártya üzenete, hogy könnyedén megláthatjuk a helyes utat és kedvező helyzet alakulhat ki az adott helyzetben. Legyünk befogadók az újjal kapcsolatban. Ha nőként olvasod most ezt, akkor a Te kezedben van a lehetőség, semmiképp se kívülről várd a megoldást. Te mozgatod a szálakat, Tőled függ minden. Ha férfiként olvasod, akkor ezt a helyzetet, lágyan, finoman irányítsd, ne erővel, akarattal. Ha pedig mégis úgy érzed segítségre van szükséged, kérd egy számodra fontos nő támogatását és tanácsait az ügyben.


Van egy bónusz lapunk is, ami pedig egy Tanács erre a hónapra.

 

Csodálatos kártyát kaptunk, egyfajta megerősítését a fent leírtaknak. A Kulcs lap azt üzeni, legyél nyugodt, mindenre van megoldás és Te képes is vagy megtalálni azokat. Ott vannak a lehetőségek előtted, csak észre kell venned és jól használni azokat. Ez egy nagyon pozitív lap, de rajtad áll mihez kezdesz vele. Megvannak a képességeid, a kreativitásod hozzá, de az ajtót Neked kell kinyitnod. Te irányítod a haladást, a továbblépést minden területen. Ott vannak a válaszok a kérdésekre. Merj átlépni a lehetőségek kapuján!


Ez a hónap mindenképpen jó dolgokat tartogat a számunkra. Bármi is történik, az lehetőséget nyújt az előrehaladáshoz, hogy letisztázódjanak a dolgok bennünk és körülöttünk egyaránt.


Csodás hónapot kívánok mindenkinek! Érjétek el amiket szeretnétek, élvezzétek a tavaszt és a megújulást minden szinten!


Megköszönöm ha megtisztelsz a visszajelzéseddel, akár most vagy a hónap végén. Ezt megteheted személyes üzenetben a Facebook oldalon, vagy a honlap Kapcsolatok menüpontjában is. Azok között, akik így megajándékoznak a bizalmukkal, kisorsolok egy személyre szabott előrejelzést május hónapra.

2 thoughts on “Áprilisi előrejelzés”

Comments are closed.