Skip to content

AMIN ÉRDEMES KICSIT ELGONDOLKOZNI…

 
A kirakáshoz most egy kissé kopottas, régies képi világú paklit választottam, ő az ELEMEK SZELLEME fantázianévre hallgató LENORMAND kártyacsomag.
💖
 
💖
Érdekes indítás, hiszen pont a Felhő lappal kezdődik az üzenet, ami azokra a dolgokra utal amit nem igazán látunk. Ami nincs a szemünk előtt, amire nincs rálátásunk… de ki tudja, lehet akár rosszul is gondoljuk azt a témát, helyzetet amivel dolgunk van. Ez azonban együtt járhat egy feszültebb állapottal is, mikor valami zavar, dilemmát okoz és kétségeket indít el. A kártya sokszínűsége és értelmezése rengeteg variációt mutathat. Maga ez az átláthatatlan helyzet kibillent az egyensúlyunkból és kihívás elé állít. Elhatalmasodhat és ez egyre jobban távolít a stabilitásunktól, a biztonságérzetünktől, a középpontunktól. De persze jelentheti azt is, hogy a nehézségek valahol a családban vannak, a szoros környezetünkben, akár otthon. Másoknak akár ingatlannal kapcsolatban okoz valami nagy kihívást. Át kellene tenni a fókuszt máshova. Másképp nézni a dologra. Kidugni a fejünket a felhők fölé és megoldásokat keresni. Valahogy ki kellene mozdulni a leragadt vagy problémás helyzetből és aktívan is tenni érte. Keresni a lehetőségeket vagy akár más oldalról is megnézni ugyanazt.
Valószínűleg ez érzékenyen érint és így a lelki dolgok rögtön előtérbe is kerülnek. Néha nehezen tudunk kimozdulni valamiből és ettől érezzük bizonytalannak magunkat. De az érzés a tükör, ami rá akar mutatni valamire és az ő segítségével tudunk dolgokat felhozni a tudattalanból a tudatosba. Mikor már szembe is akarunk – mi több – szembe is merünk vele nézni és hagyjuk magunkat sodortatni az áramlással. Hiszen ezzel a saját életünket építjük és lépésről lépésre egyre magasabbra jutunk. Onnan egyre jobb lesz a rálátás és egyre jobban tudunk irányítani is. Hat ránk az élet, a fejlődés és mi hatunk az életünkre és a fejlődésünkre. Csodás összhang, csodás tükre ez a létezésünknek. ( Nem utolsó sorban ez a tükör, ami a Hold kártya, pont a kirakás közepén helyezkedik el, nem véletlenül, hogy a legjobban tudja tükrözni azt ami van vagy ami volt és azt ami lesz vagy ami lehet… )
Végül pedig ott van az élet ajándéka vagyis annak a visszatükröződése amit mi tettünk magunkért. Valami örömteli változás. Egy szerencsés „véletlen” folytán valami új esélyt kapunk. Egy olyan úton indulhatunk aminek már itt volt az ideje. Végre valami kimozdulhat, irányba állhat és így bármikor és bármilyen formában meg is történhet a mi boldogságunkra.
💖
Legyen így, ezt kívánom mindenkinek nagy szeretettel!
Évi
💖