Skip to content

Adventi Lenormand naptár…

 
 
Közeleg a decemberi adventi időszak. 🎄 Mi „felnőttek” ritkán kapunk ezekre a napokra kis meglepetés csomagocskát, pedig igazán megérdemelnénk. 😀 Olyan jól esne reggelente simogató kis ajándékkal kényeztetni a lelkünket. Milyen jó is lenne minden napra egy kis apróság és így a napunk is másképp indulna. Sokat gondolkoztam rajta, miként is tudnám ezt megvalósítani és elérhetővé tenni a számotokra.

ElképzeltemKigondoltamMegterveztem

Egy üzenet a kártyától? Pontosabban a lapokon keresztül az univerzumból áradó információ? 🥰
24 napon keresztül minden egyes nap egy adventi üzenet, vagy tanács. Ezt teszem most elérhetővé a számotokra a következő módon.
💝
 
🎄✨
 
 
🎄✨
 

Személyes üzenetként. 💝💐 Ez azt jelenti, hogy kifejezetten Neked, ráhangolódva az energiádra, ahogyan az egyéni kérdéseknél is teszem, konkrétan és személyre szólóan.

Napi üzenetként. 💐✨ Ha ezt választod, biztosan nem véletlenül teszed, így ez is Neked fog szólni, mint ahogy az oldalon lévő üzenetek is mindig rezonálnak valamilyen módon az olvasóval.

🎄✨
Ez az „Adventi Lenormand naptár” Pdf formátumban lesz elérhető és november utolsó két napjában küldöm el, nehogy belekukkants előbb. 😀 Természetesen minden oldalon az adott napra szóló üzenet lesz, ne nyitogasd ki előre a következő „ablakot”. 😀 Ha úgy érzed kicsit kíváncsi vagy és talán nem bírnád ki anélkül hogy bele ne nézz a következő napba, erre is van ötletem, de ezt majd személyesen megbeszéljük.
Minden oldalon az adott kártya képét fogod látni és alatta a hozzá tartozó üzenetet.
 
 
🎄✨
 
Az egyéni és személyre szóló naptár ára 9.900.- ft, a másik elérhető variáció pedig 4.900.- ft melyet átutalással tudsz rendezni. Ha úgy gondolod meglepnél vele valakit, 💝💐 természetesen lehetőség van ajándékba is venni és adni valakinek akinek csak szeretnéd, ez esetben azt is Neked küldöm át és Te fogod a dokumentumot tovább küldeni. 🥰
🎄💐✨
A megrendelés határideje személyre szóló naptár esetében november 27-e, a másik változatnál november 29-e. A küldés feltétele, az összeg számlára történő beérkezése.
Bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, elérhető vagyok a Facebookon https://www.facebook.com/lenormandkartya.titokzatos.vilaga oldalon és a kartya.lenormand@gmail.com email címen.
🎄✨
 
 

Legyen mindenki számára kellemes az adventi időszak! 💝❤️Megérdemeljük. 💝🥰🎄✨