Skip to content

Advent negyedik vasárnapja…

 
🎐
Advent utolsó vasárnapján a negyedik gyertyát 🎐 gyújtjuk meg a koszorúnkon, ez pedig a SZERETET szimbóluma. 💖 Már csak néhány nap van Karácsonyig, de mindig van időnk és lehetőségünk változtatni valamin magunkon belül.
A mostani kirakásban ezt boncolgatom kicsit, de épp csak érintőlegesen, hiszen a valódi nagy munkát, mindenkinek magán belül kell elvégeznie.
Talán segítség lehet az alábbi írásom, melyet a lapok üzenete alapján hoztam el Nektek. A változáshoz természetesen most is hozzájárulnak a körülöttünk lévő energiák, de ahogy már említettem is, ez önmagában nem lesz elég, kellünk hozzá Mi is. 😃
🎐
 
 

Mi az amit szívesen megváltoztatnék az életemben?

 

🎐

 

Az életemet 🙂 üzeni a kártya, hiszen a Fa lapja az élet szimbóluma. Milyen érdekes, úgy látszik mindannyiunknak  van még dolga önmagával. Természetesen mindenkinek más és más terület az amit rendezni szeretne, ez egyéni szinteken különböző dolgokat jelenthet.  Ami azonban közös lehet, az a plusz lapokból derül ki számomra. Úgy érzem, arra akarnak rámutatni, hogy a külsőségektől elfordulva kicsit, a sorsunkra figyeljünk jobban. Vagyis ahhoz a változáshoz amit elérni szeretnénk, ahhoz először is belül kell kutakodni, ott kell szembesülni valamivel és felvállalni a felelősséget az életünkért. Ezeket a dolgokat nem kívül találjuk, csakis belül. Hinni kell önmagunkban, hinni a sorsunkban. Itt az ideje végre szembenézni ezzel és nem elkerülni azt.

 

 

Mi az amihez másképp kell hozzáállni?

 

🎐

Talán éppen ahhoz, ahogy mások akarnak bennünket irányítani és hatni ránk. Egyesek esetleg túl hiszékenyek, könnyen befolyásolhatók és megvezethetők. Akiknél hiányzik a belső harmónia, nyilván könnyebben kimozdíthatóak a békéjükből. Fel kell ismerni az ártó, félrevezető embereket, helyzeteket és sürgősen távol kell kerülni tőlük. Akár úgy, hogy hátrahagyod azt és eltávolodsz onnan, akár úgy, hogy a belső tisztaságod, harmóniádat kiterjeszted rájuk és ezzel szinte semlegesíted azokat. Legfőképp ne engedd meg, hogy hatással legyenek Rád. Természetesen – és ez lenne az alapja mindennek – mi magunk sem lehetünk rosszindulatúak és ártó szándékkal senkire és semmire körülöttünk. / Tudom, Ti akik itt vagytok, alapból nem ilyenek vagytok 🙂 /

 

Mi is az ami azért akadályt vagy kihívást jelenthet?

 

🎐

A változás maga. A nagy változás, hiszen nem tudjuk hova is vezet. Nem látjuk merre is megyünk, néha maga az út is homályba vész. De ne félj a változástól, úgyis eljön mindig. 🙂 Jobb ha Te magad irányítod, mintha csak úgy megtörténik magától.

 

Milyen hatással lesz ez az időszak rám?

 

🎐

Valami jó jön 🙂 Valami örömteli. De mindenképpen az érzelmeiden keresztül fogod ezeket megtapasztalni. Mély érzéseket indít el benned, szinte egészen a lelked a mélyére hatol. Mintha a szíved legtitkosabb helyeiről hozná elő az érzéseket, így talán azt sem tudtad mik rejtőznek benned. Titkos kapukat nyitogatnak és ez persze néha lehet fájdalmas is. Ha úgy érzed rég eltemetett emlékek, csalódások kerülnek elő, mintha valahonnan nagyon mélyről úsznának a felszínre, tudd, hogy jól van ez így. Ez is a folyamat része. A változáshoz szükséges, hiszen épp Te akartál valami mást. Te generáltad ezt a felismerést is.

 

Végül pedig nézzük csak meg, mi is az, amivé alakíthatjuk ezt az egész folyamatot?

 

🎐

Mi is lehetne ennél jobb, mint amikor úgy érzed hazataláltál. Békére leltél. Biztonságban vagy.  Mikor visszatérhetsz vagy megérkezhetsz abba a közegbe ami a legnagyobb védelmet nyújtja a számodra. Bármi is az Neked, az otthon melege, szüleid szeretete vagy sokunknak már csak az emlékük… , a családod ölelése, vagy épp a barátok támogatása. Mintha valamilyen új csodás ajándék szinte berobbanna az életedbe. Mintha maga a szeretet lényege érintené meg a szívedet magával hozva az örömöt és a boldogságot. Az élet eléd tár mindent, csak vedd észre és fogadd el. Tenni kell érte? Igen. Hidd el megéri, mert bármi és minden a Tied lehet.

 

 

Szívből kívánok Nektek csodás készülődést és hangolódást.  Csodás adventi vasárnapot!

1 thoughts on “Advent negyedik vasárnapja…”

  1. Köszönöm szépen!
    Sok mindenre felhivta a figyelmemet az írás. Nagyon egyetértek van mit csiszolni változtatni egy embernek saját magán.
    Áldott adventi felkeszulest kívánok én is viszont! Amen ?

Comments are closed.