Skip to content

A Telihold tükrében…

 

A tegnap esti TELIHOLD csodásan világította be az éjszaka sötétjét. Analógiaként, a bennünk eldugott… elásott… eltemetett… elfeledett… elnyomott… és néha árnyként megbújó részeinket próbálja kicsalogatni, tükröt tartva, hogy észrevegyük őket és végre foglalkozni is kezdjünk vele.

Neked mihez tart tükröt?

 

 

Csukd be a szemed… Képzeletben lásd magad előtt a telihold fénylő korongját…. majd kérdezd meg magadtól, mit is akar megmutatni Neked… amivel most dolgod van és aminek a megoldására készen is állsz.

Ehhez természetesen a Mirror Truth / Igazság tükre / pakli csodásan színes lapjai mutatják a választ.

💖

💖

💖

Ha az 1-t választottad…

 

Képes vagy végre magadra hallgatni? Figyelsz a jelzésekre, a megérzéseidre? Tisztában vagy azzal, hogy jelen pillanatban épp Te vagy a mozgatója vagy épp akadályozója a történéseknek? Elég finoman és lágyan kezeled azt a helyzetet amiben most benne vagy? Figyelsz arra a kis belső hangra ami mindig megsúgja az igazat, amit tenned kéne vagy amerre menned kéne? Tudod úgy kezelni a szituációkat, hogy egy lépést hátra lépsz és nem akarsz mindenáron irányítani? Talán jó mélyre rejtetted magadban azt a finom és gyengéd női energiát vagy még inkább minőséget, melyet itt az idő előásni a mélyből és a megfelelő módon használni. Azonban ha úgy érzed ez még nem megy teljesen, esetleg csak bizonyos helyzetekben nem megy, akkor kérd ki mások véleményét. Keress olyan embereket akik hasonló gondolkodásúak és kérd ki a tanácsukat. Ha inkább egyedül lennél, menj ki a természetbe, kapcsolódj a fákkal, éggel, földdel és találd meg ott a válaszokat. Rendezgesd saját belső kertedet, mind az elmédben, mind a szívedben és leld meg a harmóniádat ott legbelül.

💖

 

Ha az 2-t választottad…

 

Tele vagy vágyakkal, tervekkel de nem tudod hogyan is kezdj hozzá? Vannak elképzeléseid, de nem tudod melyik is lenne a jó irány? Sok ötleted van, de nehéz választani? Régóta dédelgetsz valamit, de úgy érezted ez szinte elérhetetlen a számodra? Megannyi kérdés, de ami közös benne, az az álmodozás valamiről ami most még nem a Tied. Pedig tudnod kell, ha valami ilyen erősen ott van mélyen benned, ha valamire ennyire vágyakozol, akkor annak bizony helye van az életedben. Azt mondják… amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani. Kérdés, hogy elég erős e az elhatározásod, van e elég hited hozzá vagy rendszeresen mellé gondolod a „nekem ez úgysem fog sikerülni” mondatot. Vigyázz mit gondolsz, mert azt bizony könnyen meg is tudod teremteni. Kérj útmutatást az égiektől, mutassanak irányt merre és hogyan haladj. Ez a lap mindig egyfajta támogatást is jelent, érzékenységet és aki érzékeny, az

nyitott és befogadó a magasabb síkokról érkező jelekre. Soha ne add fel! Higgy, bízz töretlenül, mint ahogy egy gyerek nézi és látja a világot maga körül. Teljes odaadással és tiszta vágyakozással.

💖

 

Ha az 3-t választottad…

 

Nem gondolod, hogy ideje lenne magad mögött hagyni a feszültségeket? Sokszor a dolgok rosszabbik oldalát látod meg először? Hajlamos vagy negatívan gondolkozni? A kételkedés és a bizonytalanság jó barátod? Hidd el mindig van megoldás, mindig van kivezető út. A felhők sosem maradnak ott örökké, mögöttük mindig ragyog a nap. Arra akarnak rávilágítani, hogy ez egy átmeneti állapot és igen, előfordul, hogy nem látunk tisztán egy adott pillanatban. Viszont semmiképp se engedd meg, hogy ez a „vihar”, ez a rossz hangulat, ez a meg nem értés, hosszabb távon is befolyásoljon és ezzel zűrzavart okozva még jobban nehezítse a helyzetedet. Hidd el, ez csak a Te fejedben létezik, a Te érzéseidet mutatja az adott szituációval kapcsolatban. Kapd össze magad! Ne engedd ki az irányítást a kezeid közül és ne hagyd, hogy elborítsanak a negatív érzések! Legyél határozott, célratörő, gondolkozz logikusan, nézz előre és lásd is meg azt a bizonyos fényt, amely bármikor képes áttörni a sötétségen.

💖

 

Szeretettel, Évi

💖