Skip to content

A hét energiái…

 

A HÉT ENERGIÁI…
🥰💖
Valami oknál fogva hmmm??? 🤔🤔 ma nehezen találtam meg a kapcsolatot a kártyával. 🤔🙃 Nagyon ritkán, de azért persze velem is előfordul. Az ok többféle is lehet, de az egyik talán maga a pakli választás. Egyszerűen amit kivettem sehogy sem akart beszélni… 🙃🤔 Vagy beszélt csak mégsem jött át az üzenet… 🤔 Több kirakással is próbálkoztam, de amikor nem azt érzem, hogy csak úgy folynak át a mondatok rajtam keresztül, akkor el kell engedni. 🙃🥰
💖
Kicsit később egy másik paklival… 🥰💖🥰
💖
Mik kerülhetnek fókuszba a héten és itt milyen történések várhatók? – kérdeztem a kártyát.

 

Három teljesen különböző területet mutatnak a lapok.
💍⚰️🐍
Az első a KAPCSOLATOK témaköre:
💍
Felfedezhető lesz egyfajta megújulás, élettel teliség a kapcsolatokban, vagy legalábbis az erre való törekvés mindenképpen. Mikor szeretnénk már érezni a harmóniát, a nyugalmat és teszünk is érte. Éppúgy szeretnénk a fizikai szinten is látni a fejlődést, a haladást, a kiteljesedést, mint a lelki vagy akár a szellemi síkokon. Nem elég az egyik, vagy a másik, mert megújulni és békés atmoszférát teremteni csak ezek együttesével lehet.
Sok mindent tettünk már a kapcsolatainkért és most ezekre támaszkodva, építve tudjuk a jövőt formálni. Ha van kapcsolatod ott éld meg a békét és a növekedést, de ha nincs, most talán megmutatkozhat és elindulhat egy életre szóló kötődés.


💍⚰️🐍
A második a LEZÁRÁS témaköre:
⚰️
Ez egy hatalmas terület, hiszen mindenki máshol élheti meg ezt. A koporsó lapja nem csak magát a befejezést szimbolizálja, benne van egy nagy sorsfordulat is, amikor akár folytathatunk is valamit de már másképp, új alapokra helyezve, megújulva. Lezárhatunk egy életszakaszt is és belekezdhetünk egy újba. Ez lehet egy új munkahely, új iskola, új barátok, új tanulmányok, költözés vagy akár csak egy bizonyos gondolkodásforma gyökeres átalakítása vagy maga a szemléletváltás.
Mutathatja, hogy valamit át kell értékelnünk és azt is, hogy ténylegesen le kell zárni valamit, így helyet engedve az újnak.
Minden lezárás, elengedés, változás hozhat magával fájdalmat, elkeseredettséget és akár nehézségeket is, ezt mindannyian tudjuk, deeeee…. és itt jön a lényeg 😊 most ezekhez fantasztikus külső támogatásokat kapunk. Valamiféle könnyedséget, könnyebbséget, bizalmat, hitet, pozitív gondolatokat és érzéseket, hogy ezt az egész helyzetet feldolgozzuk és tovább is tudjunk lépni előre.


💍⚰️🐍
A harmadik pedig a PROBLÉMÁK témaköre:
🐍
Húúú ebbe is mi minden beletartozik. 😊 Felsorolni is lehetetlen.
Valaki rosszat akar, ártó szándékkal közelít. Ellenséges erők dolgoznak a közelünkben 😊 Valaki manipulálni akar, de legalább is ránk akarja tolni akaratát. Esetleg egy személy nem is olyan, mint aminek mutatja magát, félrevezet, becsap, elárul… Ezek súlyos szavak és egyáltalán nem kell, hogy megtörténjenek, inkább arra hívnám fel a figyelmeteket, legyetek óvatosak, körültekintők és mondjuk úgy… legyetek résen 😊
A lapok egyértelműen arra utalnak, ezt sikerül a legjobban kezelni és elhatárolódni az ilyen személyektől. Mintha átlátnánk rajtuk és mosolyogva mennénk tovább, hiszen rajtunk nem fog az ilyen. 😊 😊
🥰
Legyen kellemes a hetetek!
🥰
Szeretettel,
Évi
💖