Skip to content

2021 első kirakása…

 
 
💜🤍
Tudom, sok helyen havi előrejelzéssel, esetleg éves kirakással kezdik az évet. Számomra ezek viszonylag elnagyolt és elég általános képet tudnak csak adni az adott időszakra és semmiképpen sem lesznek személyre szólóak. Nyilván egyedi útmutatást csak konkrét kérdésre és személyes kirakással lehet a legpontosabban készíteni. Azonban igyekszem a legjobban megközelíteni ezt, amennyire a csoportos elemzés ezen formája lehetővé teszi. Ezért is próbálok többször, választós kirakásokkal kedveskedni Nektek, így mégiscsak a Ti kezetekben van a döntés lehetősége. 😊
Hangolódj rá a lapokra és ha így választasz, talán mégis csak személyesebb lesz az üzenet. 🥰
💜🤍
 
 
 
💜🤍
 

MI AZ AMIBEN A LEGNAGYOBB VÁLTOZÁSRA VAN SZÜKSZÉGEM AZ ELKÖVETKEZENDŐ IDŐSZAKBAN, MI AZ AMIBEN VÁLTOZNI VAGY AMIN VÁLTOZTATNI SZERETNÉK?

💜🤍
 
 

Hangolódj rá a lapokra és a kérdésre. Vegyél néhány nagy levegőt és lassan fújd ki, így lazítsd el magad egy kicsit. Figyeld meg azt az apró kicsi érzést ott legbelül, ami húz egyik vagy másik csomagocska felé, majd válaszd ki azt amelyik a leginkább megszólít. 

💜🤍
 
💜🤍
 
 
💜🤍

Ha az ELSŐT választottad:

💜🤍

Ha Nőként olvasod, akkor elsősorban önmagadon és az élethez való viszonyodon szeretnél változtatni. Valahogy harmóniába kerülni mindennel és azt élni végre aki vagy valójában a szíved mélyén, legbelül. Más esetleg pont azt szeretné megmutatni mennyire nő, vegyék észre ezt a csodálatos oldalát és az élet különböző területein is kezeljék nőként.  A férfiak lássák meg benne azt, aki ő valójában és ezt is tükrözzék vissza felé. Mások nőként is szeretnének jól érvényesülni és megmutatni magukat, kiteljesedni a munkájukban, esetleg épp a családban kívánják ezt még jobban megélni, nőként, társként, anyaként, leányként. Sokan akarják megtalálni önmagukat, azt ami mélyen beléjük van kódolva, amit hoztak és amit ki akarnak bontakoztatni, finom női energiákkal elérni a céljaikat.  A női lélekkel és úgy általában a női minőségekkel élni és kormányozni az életet abban a világban, ahol a határozottság és a férfienergia a meghatározója a teremtéseknek. Ha eddig túlzottan is a kemény és férfias energiák mentén haladtál és így is élted az életed, akkor ideje lenne jobban figyelni az érzéseidre és főleg a megérzéseidre.

Ha férfiként olvasod, valószínűleg a Te életedben  van egy vagy több nő is, akik meghatározó hatással vannak Rád. Lehet élő személy és lehet már olyan aki nincs itt a fizikai síkon, de az energiája és a befolyása fontos az életedben. Talán ezt a kapcsolatot szeretnéd végre a helyére tenni és átalakítani úgy, hogy ne ez legyen az életed meghatározója. Esetleg vannak olyan nők az életedben, akinek nagyobb teret engednél és itt az ideje közösen, nagy egységet alkotva haladni tovább. A lényeg valójában a nőkhöz fűződő viszonyod és ennek a megváltoztatása és része az életedben.

💜🤍

Ha a MÁSODIKAT választottad:

💜🤍

Úgy általában változást szeretnél, bármelyik területen vagy mindegyikben. Mintha az utóbbi időkben sok minden lett volna átláthatatlan az életedben. Egyszer csak felbukkantak dolgok és néha azt se tudtad honnan jöttek. Most már jó lenne ha nagyobb lépésekben haladhatnál.  Ha pedig elég bátornak érzed magad, az sem baj ha nem mindig látod előre hova is tartasz, hogy fog alakulni valami, de a lényeg a változásban van. A lapok alapján elsősorban anyagiak terén, vagy ilyen vonatkozásban várnak változást a legtöbben. Hírt, információt ami pénzzel kapcsolatos. Legyen ez fizetés, hitel, esetleg állásinterjú, de mindenképpen elmozdulás a jelenlegi állapottól. A materiális dolgokban időszerű és gyökeres változást látnának már sokan, illetve az ehhez kapcsolódó bejelentéseket várják, melyek önmagában is változást hozhatnak.

Van aki ki akarja beszélni magából az érzéseit, illetve megoldani az érzelmi elakadásokat és talán a változást vagy a változtatást egy nagy beszélgetéssel kell kezdeni. Itt mindenképpen igaz az amit az előbb írtam, akkor is belevágna ha nem tudja mindez hova vezet, de maga a változás és az elmozdulás igénye annyira nehéz súlyként telepszik rá, hogy már nem tolható tovább.

Végül ide tartozik még néhány újévi fogadalom is, hiszen a változás akár itt is kezdődhet. Leszokni a dohányzásról, az alkoholról, életmódot változtatni, fogyókúrázni, belevágni új dolgokba melyek már időszerűek lettek. Bármilyen függőség elengedése, pl a kóros csokievés, 🙂  pletykálkodás, azaz mindenbe beleszólás kényszere… ide helyettesíts be amit csak akarsz 🙂

💜🤍

 

Ha a HARMADIKAT választottad :

💜🤍

Egyértelműen a határozottság és a döntésképességed amin változtatni akarsz. Elnyomtak? Nem álltál ki magadért vagy csak nem mertél? Tudtad mit szeretnél, de nem mindig, vagy egyáltalán nem merted megmondani a véleményed? Úgy érzed elég volt a „hülyékből” / bocsánat 🙂 /, elég volt abból, hogy kihasználnak, hogy megvezetnek. Meg akarod mutatni, hogy veled nem lehet játszani. Van egy határ és most már ne tovább. Meg akarod állítani azokat, akik ártó szándékkal közelednek, akiktől bántást vagy rosszat kaptál. Ki akarod zárni az életedből azokat az embereket akik a hatalmukat fitogtatták, legalább is el akarták hitetni veled, hogy ők többek, jobbak, erősebbek nálad. El akarsz végre határolódni attól ami fáj, ami bántó és meg akarod mutatni ki is vagy valójában. Ha kell, majd támogatod magadat, hiszen elég erős vagy ehhez is. Elhatárolódsz minden olyantól amivel nem tudsz azonosulni, hiszen nem kell mindenkivel jóban lenni. Ez a Te életed,Te döntsz benne.

Ha kell kemény munkát teszel abba, hogy elérd a céljaidat. Ki akarsz állni azért ami a tied, amiben hiszel. Azokat a problémákat amiket eléd hoz élet, igyekszel azonnal megoldani és nem cipeled magaddal, hogy föléd kerekedjenek.

Egyszerűen csak a kezedbe akarod venni a dolgokat és határozottan fogni a gyeplőt.

💜🤍

 

 

Legyen Mindenki számára boldog ez a 2021-es év, válljanak valóra az álmaitok!

💖