Skip to content

02 22 …

 
 
Ez egy érdekes és elég erőteljes nap, mindjárt hétindítónak. 😃
❤️☘️
Nézzük csak milyen energiákat hoz és hogy tudjuk ezt jól felhasználni az életünkben.
❤️☘️
A határozottság most nagyon fontos bármit is teszünk. Igyekezzünk tisztán és egyértelműen kommunikálni, hogy a folyamatban lévő dolgaink minél könnyedébben rendeződni tudjanak. Mondjuk el mit akarunk és persze azt is, mi az amit nem. 😃 Nyugodtan állítsuk fel a saját szabályainkat és azokkal tervezzünk, akikkel harmóniában tudunk lenni és akikkel valamilyen közös elképzelés alapján vagy mentén tudunk haladni előre. Tisztázzuk le ha bármivel kapcsolatosan problémába ütközünk és mindenképpen törekedjünk a békés rendezésre, legyünk türelmesek.
❤️☘️
Ami mindenképpen támogatni tud és előnyünk lehet, ha jó érzésből hozzuk meg a döntéseinket. Ha tudjuk, hogy itt az ideje valamit másképp csinálni még akkor is, mikor nem látjuk az hova is vezet. Összeszedetten és könnyedén lépjünk előre.
❤️☘️
Akadályként persze pont ennek az ellenkezőjét mutatja a kártya, ezzel is erősítve önmaga üzenetét. Amikor is a félelmeink hatalmasodnak el rajtunk, mert nem látjuk hogyan tovább. Mikor aggódunk attól, amit nem látunk előre és úgy hisszük ennyire zavaros minden. Nem állítom, hogy ez néha nem tűnik ijesztőnek, persze hogy az, 😃 de ha tudod hova tartasz, ha kezedbe veszed az irányítást és azért lépsz mert hiszed és tudod, most menned kell… akkor az út is megmutatkozik előtted.
❤️☘️
Ennél szebb lapokat nem is kaphattunk volna a végére, vagyis arra ami vár ránk, vagy mi az amit elérhetünk, ha teszünk érte. Jó érzések, öröm, boldogság, szerelem. ❤️ Érzelmekben nagy változás, ami bármit és akármit is hozhat, 😃 de egyértelműen pozitív dolgot. Már önmagában a jó érzések, a lelki szabadság, az érzések szabad megélése és egy csodás dolog, de ez tovább is mutat előre. Időszerű és szerencsésen is alakul. ❤️☘️
❤️☘️
Érdemes megfogadni a kártya tanácsát. Merjetek lépni Önmagatokért!
❤️
Csodás teremtő napokat!
❤️☘️