? LENORMANDSZKÓP MÁRCIUSRA ? HOROSZKÓPOK SZERINTI ELŐREJELZÉS – különböző területeket vizsgálva…

MÁRCIUSI ELŐREJELZÉS… kékben 💙🔹🔵🔷

.

Remélem már kellően izgatottak vagytok. Hozom akkor a felfedett kártyákat és az elemzését.🔹🔵🔷

Aki csak ezt a bejegyzést látja, válassza ki magának az egyik táblát és mindjárt olvashatja is az üzenetét.🔹🔵🔷

 

🔹
🔵
🔷

AKI AZ ELSŐT VÁLASZTOTTA…

🔹🔵🔷MONDNACHT LENORMAND

 

🔹
Nagyon beindulnak körülötted a dolgok és sok minden megtalál a hónapban. Mint egy szerencsés áramlás, csak úgy kapkodod a fejed. Deeee…. hogy mindez hova vezet és mi lesz belőle, azt még nem igazán tudod. A kuszaság benned és akár körülötted is valószínűleg inkább az első időkre vonatkozik és ha túl sok vagy túl sűrű ezáltal a program, az simán okozhat némi zavart a rendszeredben.

🔹
A kapcsolatokban, legyen az meglévő vagy akár újak, igencsak mozgalmas időszak lesz. Történnek jó dolgok, sőt kifejezetten sikeresek, de azért nem árt az óvatosság mert becsúszhatnak kellemetlenebb események is. Lehet olyan aki csalódást fog okozni, de legalább is nem minden esetben hozza a kedves formáját, néha érdemes jobban is odafigyelni rá… és akkor még finoman fogalmaztam Ha ez új barátságokra, ismeretségekre vonatkozik, akkor pedig legyél fokozottan óvatos és körültekintő.

🔹
Ha valamilyen anyagi vonatkozású szerződés van a láthatáron ami jó dolgokkal kecsegtet, legyél résen mit ígérnek, mit írsz alá vagy milyen feltételeket fogadsz el. Egyébként ez ettől még lehet jó, akár előrelépés a munkádban, karrieredben, de fontos az óvatosság.

🔹
Jó irányba haladsz, esetleg még csak most tervezed merre is pontosan, gondolkodsz és persze megbeszéled másokkal is. Ettől még van benned egy kis félelem, aggódás, de vigyázz, mert ez komoly akadályokat állíthat eléd. A tágabb környezeted segíteni fog, de a barátok támogatására most egészen biztosan számíthatsz. Nekik is lehet jó ötletük, hogyan is győzd le a felmerülő problémákat. Ha egy picit mélyebben megnézem mi lehet az oka a félelmeidnek, azt mutatják a lapok közti összefüggések, hogy még sok minden nem tiszta benned. Az út elején járva, sok dologra kell figyelni, szükséged lehet támogatásra – amit megkaphatsz, ezt már írtam – de valahogy nyugodtságot kellene erőltetned magadra. Bármi is amibe kezdenél, valahogy nagyon nehezen indulsz neki. Talán a családod nem támogat, vagy pont tőlük kellene többet távol lenned, esetleg attól félsz ők mit szólnak hozzá.

🔹🔷🔹
Akár Férfiként olvasod ezt, akár Nőként – mindenkire jellemző most egy pozitív hangulat és a dolgokhoz való hozzáállás. A Nők mint mindig érzelmi alapon közelítenek és most különösen is belső figyelemmel és szeretettel viszonyulnak mindenhez. Harmónia, nyugodtság és persze a kellő bölcsesség mellett. A Férfiak a megoldásokra törekednek és új ajtókat nyitogatnak miközben figyelnek az ösztöneikre és a belülről jövő tanácsokra.

🔹
A változások megerősítenek, vagy mi állunk bele és akarunk végre mozdulni, ami egyértelműen a célunk felé viszi a fókuszt.

🔹
Egy erőteljes teremtő energia jellemzi a hónapot, nagy és időszerű változásokkal, mely stabilitást és biztonságot tud hozni.

🔹🔷🔹
Látjátok, még épp csak belekezdtem az elemzésbe és így is mennyi mennyi infó van benne.

Videóban folytatom

 

💙🔹🔵🔷💙🔹🔵🔷💙🔹🔵🔷💙🔹🔵🔷💙🔹🔵🔷💙🔹🔵🔷💙🔹🔵🔷

AKI A MÁSODIKAT VÁLASZTOTTA…

🔹🔵🔷KINGDOM’S NIGHT LENORMAND

 

🔹
Igazán mozgalmas hónapnak nézel elébe, sok minden történik és kifejezetten új impulzusokkal lesz teli. Jöhetnek új emberek, új történések, találkozhatsz új helyzetekkel és sok érdekes információ találhat Rád. A mai világban maga a levél érkezése elég ritka, de az online világ megannyi módot és eshetőséget tartogat kapcsolatfelvételre. Minden írásos forma most pozitív energiával töltődik, ha pedig szerződésre számítasz vagy most talál meg egy új lehetőség az döntés helyzetre késztet és nagy valószínűséggel egy új irányt mutat.

🔹
Érdekes a hasonlóság a másik kirakással, hogy az újdonság mindig óvatosságra int és itt is fokozottan erre hívják fel a figyelmet. Jól nézd meg ki mit mond, mit ajánl és mire akar rávenni. Ha valaki túlzottan is befolyásol, azt a kapcsolatot nyugodtan zárd le, legyél erős és határozott. Ha pozitív értelemben és segítő szándékkal teszik, akkor az előrejutásod vagy a karriered szempontjából akár értékes is lehet ez a „nyomás”, de figyelj a megérzéseidre és idejében tudd helyén kezelni a dolgot. Az érzéseid és főleg a belső jelzéseid most fokozottan jelen lesznek és támogatni fognak.

🔹
Azért felbukkanhatnak akadályok is, érdemes résen lenni. Ez adódhat túlzott agyalásból, vagy ha nagyon ragaszkodsz egy ötlethez amiből nem akarsz engedni, esetleg ha túlzottan is kemény vagy és így beszélsz másokkal. Úton leszel, de talán kicsit lassabban haladnak a dolgaid mint ahogy szeretnéd, vagy egyszerűen csak nehezebben indul be valami. Talán nem találod a megfelelő embereket vagy az emberek nem vesznek észre téged. Mindig mondom, mindenki élete más és más és ezer különböző területen, problémában és szituációban lehetünk. Kinek kicsit bonyolultabb, kinek könnyebb leküzdeni az akadályokat. Sokszor egyszerűen csak a türelem hiányzik, amire itt is találhatunk utalásokat.

🔹
A Férfiak most határozottabbak, keményebbek lehetnek. Kitartóak, de kissé távolságtartóak is. Ugyanakkor türelmesek és megfontoltak, akik jól átlátják a helyzeteket. A Nők érzékenyebbek a történésekre és talán most könnyebben kijönnek a sodrukból, vagy bosszantja őket, hogy újra ugyanabba a szituációba kerülnek. De tudják itt a külső-belső rendrakás ideje, így gyorsan megtalálják a békéjüket. Több oldalról is visszaköszön a kreativitás náluk, a kártyák legalább is erre utalnak. Élje meg ezt mindenki a legjobban és találja meg azt a módot ahogy kifejezheti azt ami benne van.

🔹
Szerelemben jöhetnek változások, itt elsősorban valami újra utalnak a lapok. Ami jön az maradhat is hosszabb távon. Kiteljesedhet a meglévő vagy átalakul valamilyen formában, ezzel nyújt biztonságot és stabilitást.

🔹
Végül is sok új történik az előtted álló hetekben, állj hozzá nyitottan, de azért bölcsen és ne feledd, ne engedd, hogy kihasználjanak, mindig legyél óvatos és körültekintő.

🔹🔵🔷
Épp csak belekezdtem az elemzésbe és így is rengeteg infó van benne.

Folytatom videóban

https://www.youtube.com/watch?v=sBq8NPMXk5g

Legyen csodaszép a Márciusotok!

Nagy nagy szeretettel

Évi