Skip to content

? LENORMANDSZKÓP FEBRUÁRRA ? HOROSZKÓPOK SZERINTI ELŐREJELZÉS – különböző területeket vizsgálva…

 

🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 Fontosnak tartom elmondani, ez egy ÁLTALÁNOS kép, nem passzolhat szó szerint mindenkihez. Azt vedd ki belőle ami megérint, ami megszólít. Imádom mikor azt mondjátok, ez pont nekem szól 😊 tényleg jól esik, de azért hosszú még a hónap, sok minden történhet még a 4 hét alatt.
Néha csak kis részletekben egyezik meg egy-egy területen vagy egy történéssel kapcsolatosan. Ez nem egy átfogó, személyes elemzés, így ne várjatok csodát, de persze várhattok 😊😄
Vegyétek könnyedén. Vegyétek komolyan. Vegyétek útmutatásnak. Vegyétek figyelembe… bármi megtörténhet.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️🧚‍♀️🧚🧚‍♂️🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
.
Nagy szeretettel kívánok csodás FEBRUÁRT! Alakuljon a legjobban!
Ölelek Mindenkit
Évi
💖

KOS
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Tervezgetés, gondolkodás, ötletelés és ennek minden formája, módja és variációja. Megbeszélni másokkal, elmondani ami a fejedben van. Összegyűjteni az információkat egy dolog körül és persze megoldást találni a Téged foglalkoztató kérdésekre.
FŐ ENERGIA: A kreativitásod most segítségedre lesz és remélhetőleg észreveszed a pozitív lehetőségeket magad körül. Megvan a kellő önbizalmad és megfelelő magabiztosságod ahhoz, hogy kihozd a legtöbbet elsősorban magadból, de persze a helyzetekből is. Nem utolsó sorban… még a szerencse is melléd állhat 😊
FÓKUSZ: Figyelj nagyon a változásokra. Járj nyitott szemmel, mert most nagyot léphetsz előre. Akár egy konkrét helyzetben szeretnél változást, akár a saját gondolkodásodban vagy a dolgokhoz való viszonyulásodban. Kinyílhat a világ számodra.
TÁMOGATÁS: A családod biztosan melletted áll az elképzeléseidben, rájuk számíthatsz. Más oldalról pedig jó ha nem kapkodsz, ha hagysz időt a dolgoknak. Ha alaposan megtervezel mindent ( ahogy az elején írtam ) és lépésről lépésre haladsz. Erős várat csak jó alapokra lehet építeni.
AKADÁLY: Figyelj az energiádra, ne vigyél túlzásba semmit, oszd be jól az idődet. Ne engedd, hogy bármi is kizökkentsen a harmóniádból, ne legyél türelmetlen. A régi dolgok, a megszokás könnyen visszahúzhat és hátráltathat.
TANÁCS: Jelöld ki a határaidat, ez elsősorban a Te érdeked. Következetesen haladj és így mindig egy kicsit más nézőpontból fogod látni a történéseket. Ha a céljaid ezt kívánják, legyél egy kicsit szigorúbb magadhoz. Ha pedig egy kis pihenésre, elvonulásra lenne szükséged, mindenképpen szánj rá időt.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️

 

 

BIKA
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Új dolgok jöhetnek az életedbe vagy persze valami régi is visszatérhet, de már egy megújult formában. Talán épp tervezel belevágni valamibe amit még nem próbáltál, de már dédelgeted egy ideje. Lehetnek új terveid, ötleteid és megállíthatatlanul akcióba is lendülsz.
FŐ ENERGIA: Bármit is tervezel most Te vagy a mozgatórugója mindennek. Rajtad áll vagy bukik az egész, részt kell venned tevőlegesen is a dolgokban, muszáj lépned valamerre. Esetleg a megálmodója is Te vagy az új dolgoknak és mindenki más csak ezért léphet az életedbe.
FÓKUSZ: Nagyon figyelj mindenféle kapcsolódásra. Jól nézd meg kinek mesélsz a terveidről, kivel állsz össze, kivel kötsz szerződést vagy miben vállalsz kötelezettséget. Ez most nem csak egy rövid időre fog szólni, tudd mi fontos és mi értékes a számodra.
TÁMOGATÁS: Ebből kifolyólag a kapcsolataid nagymértékben támogatni fognak az utadon és egy biztonságos, erős kötődést jelentenek. Persze nem csak ők lesznek kitartóak, Neked is erősnek és elkötelezettnek kell lenned. Fontos, hogy a célon tartasd a figyelmedet.
AKADÁLY: Nem szerencsés ha egyedül akarsz mindent megoldani, ha nagyobb távolságot tartasz mint amire szükség van. Ne legyél túl kemény és szigorú sem magadhoz sem másokhoz. Ha kellene egy kis pihenés, igenis engedd meg magadnak, nem hiába érzed szükségét.
TANÁCS: Éld meg örömmel és boldogan azt amivel dolgod van. Vedd észre benne a lehetőséget és engedj az áramlásnak. Menj arra amerre az érzéseid terelnek, ki tudja hol vár Rád valami szerencsés fordulat.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
IKREK
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Kicsit nyitnod kellene kifelé, új kapcsolatokra szert tenni. Kimozdulni a megszokott környezetből és tágítani a komfortzónádat. Esetleg a meglévő ismerősökkel felvenni a kapcsolatot és akár valami közöset létrehozni. A hasonló gondolkodású emberek társasága jó hatással lehet pl az önkifejezés vagy a kreativitás területén.
FŐ ENERGIA: Lehetőségek jönnek szép számmal, de persze résen is kell lenni és észrevenni őket. Új ajtók tárulnak fel és így betekintést nyerhetsz rajtuk, melyből majd szépen mazsolázhatsz melyik is az igazán Neked való 😊 Lépned, döntened kell, de itt a megfelelő idő.
FÓKUSZ: Mintha minden szerencsésen alakulna, a figyelmedet is arra terelik amerre nézned kell. Na jó, ha csukott szemmel botorkálsz akkor talán nem látod meg amit kell, 😊 amúgy lesz kedved, erőd, aktivitásod és kreativitásod is, hogy rátalálj a megfelelőre.
TÁMOGATÁS: A nagy változásokban az univerzum segítségét is élvezheted. Tényleg merj elindulni és nyitogatni azokat a bizonyos ajtókat. Megnyílik számodra a világ és viszonylag könnyedebben alakíthatod és formálhatod az eseményeket.
AKADÁLY: Ha nem mersz lépni… ha ragaszkodsz… ha nem mozdulsz ki a komfortzónádból akkor az égiek összes támogatása sem lesz elég a változáshoz. Ne láncold le magad és ne legyél túl konok. A visszahúzó kapcsolatokat pedig ideje szélnek ereszteni, hiszen jön helyette valami új.
TANÁCS: Csináld következetesen bármit is teszel és így mindig egy kicsit más nézőpontból fogod látni a történéseket. Jelöld ki a határaidat, ez elsősorban a Te érdeked. Ha pedig céljaid azt kívánnák, legyél egy kicsit szigorúbb magadhoz. Mindenképpen szánj időt némi pihenésre, feltöltődésre ha szükségét érzed.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
RÁK
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Valaminek mennie kell mert teret kell adni az újnak. Nagy fordulatot mutatnak a lapok, légy rá felkészülve. Lehet benne némi fájdalom vagy szomorúság is ha túlságosan nehéz lenne az elválás, de nem feltétlenül kell így lennie. Egyszerűen megértél rá és ez üdvözítő. Átalakulás, megújulás, új dolgok kezdetek ígérete.
FŐ ENERGIA: Ennek okán itt az ideje nyitni kifelé és akár új kapcsolatokra is szert tenni. Ki kell mozdulni a megszokott környezetből és kapcsolatokat építeni. Tágítani a komfortzónát és hasonló érdeklődésű és gondolkodású emberek társaságát keresni. Megmutatni magad a kreativitás vagy az önkifejezés valamilyen formájában.
FÓKUSZ: Figyelj minden kisebb és nagyobb lehetőségre mert lesznek szép számmal. Nézz be különböző ajtókon és válaszd azt amelyik a legjobban tetszik. Ne felejtsd, néhány ajtót most be kell zárnod magad mögött, de újakhoz kapsz kulcsot. Merj elindulni, bátran lépj előre.
TÁMOGATÁS: Figyelj a jó dolgokra, a változásra, legyél aktív, erős és persze fontos, hogy legyen is energiád minderre. Szerencsére a figyelmedet is arra terelik amerre dolgod van és segítenek, hogy meglásd azt amit meg kell. Mindig előre nézz és tudd minden történés Téged szolgál.
AKADÁLY: Sajnos az akadály és a mozgatórugó is Te magad lehetsz. Rajtad áll mit kezdesz a lehetőségeiddel. Szomorkodsz a régi dolgok felett vagy összekapod magad és kezedbe veszed a sorsod irányítását. Az sem jó ha túl gyengének érzed magad és ilyennek is mutatkozol, de persze ne nyomd el, éld meg nyugodtan az érzéseidet.
TANÁCS: Legyél erős. Kitartó. Elszánt és elkötelezett. Támogatást kérhetsz kívülről vagy találhatsz olyan tevékenységeket is amikben örömödet leled és erőt merítesz belőle. Állj ki azért amiben hiszel, amit elterveztél és amit meg akarsz valósítani.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
OROSZLÁN
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Új dolgok jöhetnek az életedbe és/vagy valami régi vissza is térhet, ami persze már egy megújult formában érkezik. Talán valami új dologba szeretnél belevágni és ezt érlelgeted egy ideje. Még nem próbáltad, de nagyon vonz és érdekesnek, izgalmas kihívásnak tartod. Lehetnek új terveid, ötleteid és megállíthatatlanul akcióba is lendülsz.
FŐ ENERGIA: Döntened kell, nincs mese. 😊 Talán csak magadat noszogatod, de ez is épp elég. Annyi a lehetőség, annyi minden érdekel, sok alternatív útvonal létezik és Te most bizonytalan vagy melyiket is válaszd. Nem sürgetnek, de előbb vagy utóbb lépned kell, ezt jól tudod.
FÓKUSZ: Már nagyon mennél, lépnél, ezért is fontos az előbbi néhány gondolat. Indulnál, de még sok mindent kell átgondolni. Felelősséget vállalni és odafigyelni a kezdeti lépésekre, a biztonságra. Optimizmusod, őszinte vágyakozásod és pozitív hozzáállásod bizonyára a segítségedre lesz.
TÁMOGATÁS: Mindenképpen mélyedj el abban amit szeretnél létrehozni, elkezdeni, beindítani. Ismerd meg vele kapcsolatosan amit csak lehet. Olvass utána, kérdezz meg ebben jártas embereket, hogyan is állj neki. Ha szükségét érzed, tanulj még hozzá. Vagy vágj bele egy tanfolyamba.
AKADÁLY: Ha megmerevedsz és nem csinálsz semmit, az bizony hátráltatni fog. Ha nem vagy elég elszánt vagy következetes, esetleg túl magasra teszed a mércét akár magadnak akár másokkal szemben. Ha nem építed fel az alapoktól azt amit szeretnél, könnyen visszavetheti a folyamatot és azt amibe már belekezdtél.
TANÁCS: Sose téveszd szem elől a céljaidat. Az út is megmutatkozik ne aggódj, de látnod kell mit akarsz elérni. Figyelj a jó kapcsolatokra mert erre szükséged lesz menet közben. Találj stabil pontokat amihez bármikor visszatérhetsz. Légy erős és kitartó.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
SZŰZ
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Új dolgok, új impulzusok jöhetnek az életedbe. Visszatérhet valami régi is de már egy megújult formában vagy új köntösben. Esetleg tervezel belevágni valamibe amit még nem próbáltál, de már fontolgatod egy ideje. Lehetnek új terveid, ötleteid és mindenképpen bele is akarsz kezdeni.
FŐ ENERGIA: A kapcsolataidra és a céljaidra is egyaránt figyelj. Mindkettő fontos része a terveidnek és egyik sem működik a másik nélkül. Kellenek mások mert segíthetnek az úton, de ha nem látod hova tartasz akkor valami fontosat hagysz figyelmen kívül. Stabilitás, elszántság és kitartás legyenek a vezényszavak.
FÓKUSZ: Ne gondold, hogy az apró dolgok nem lehetnek fontosak. Járj nyitott szemmel mert értékes kincsekre lelhetsz útközben is. Bármikor jöhet egy apró segítség, egy jó ötlet vagy egy szerencsés véletlen, ami még jobban támogatja a haladásod. Vedd észre a kínálkozó lehetőségeket.
TÁMOGATÁS: Engedd el a félelmeidet, az aggódást és ne érezd nagyobb kihívásnak ezt az egészet mint ami valójában. Eleve ne problémának éld meg hanem egy megoldandó feladatnak. Változtasd meg a hozzáállásodat a dolgokhoz. Hagyj időt magadnak átgondolni, megtervezni bármit is ami előrevisz. Ha kell, legyél óvatos és körültekintő.
AKADÁLY: Ha nem mersz lépni, ha félsz belevágni. Ha azt sem tudod igazán mit akarsz és bizonytalan vagy határozottság helyett. Ha nincsenek konkrét terveid és elképzeléseid. Szóval saját magad ellensége lehetsz, így ne tétovázz.
TANÁCS: Ne titkolózz hiszen az elején említettem, most fontosak a kapcsolatok. Ugyanakkor figyelj oda minden tanácsra és kérj segítséget azoktól akik már többet tudnak ezen a téren. Ha pedig beleásnád magad mélyebben is, olvass hozzá és tanulj, vagy böngéssz az interneten, használd valami jóra amiből előnyt kovácsolhatsz.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
MÉRLEG
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Most a kapcsolatok kerülhetnek a középpontba. Azok amiket szeretnél látni az életedben és azok is amelyeket ideje még értékesebbre fonni. Fontos kötődések melyek nem csak emberekre vonatkoznak, hanem valamilyen egyéb életterületre is, ami mellett elköteleződnél.
FŐ ENERGIA: Egyértelműen a hosszútávú dolgok, sőt akár egy életre szóló alköteleződés van a középpontban. Mindenképpen igen hosszú időre meghatározó lesz az életedben és a fejlődésed része vagy előmozdítója. Keresd mindenben a harmóniát és az egészéges lélekkel átszőtt kapcsolódásokat. Nézd meg honnan meríthetsz és miből nyerhetsz energiát.
FÓKUSZ: Figyelj oda az új dolgokra, új emberekre, helyzetekre. Visszatérhet valaki a múltadból is és most újult erővel folytathatják tovább. Legyél aktív és lendületes, kell az energia. Ha valamit elterveztél ne sokat tétovázz, vágj is bele. Új ötleteidre légy tudatos.
TÁMOGATÁS: Minden apró és jelentéktelennek tűnő dologra figyelj oda. Tudod, a részleteken könnyen elcsúszhat valami. Vegyél észre minden pici jelet és ne engedd, hogy láthatatlan impulzusok kizökkentsenek. Az aggódást hagyd hátra és ha valaki az energiádból szeretne táplálkozni gyorsan ereszd szélnek.
AKADÁLY: A félelmek és a kishitűség nagyban korlátoznak. Ne a problémákra koncentrálj hanem a megoldásukra. Most nem ragadhatsz bele egy helyzetbe hiszen pont az épülésen van a hangsúly. Túl nagy elvárásokat ne támassz magaddal szemben sem.
TANÁCS: A figyelmed tartsd azon amit el akarsz érni. Építs stabil kapcsolatokat, szoros kötődéseket természetesen az arra érdemesekkel. Az elképzeléseid irányába legyél elkötelezett és kitartó. Néha mozdulj ki a komfortzónádból.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
SKORPIÓ
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Az erőd, az önbizalmad növelése a siker felé vezető úton. Pozitív lehetőségek, hogy észrevedd és meglásd mivel van dolgod, esetleg hol vagy elakadva és ehhez mindjárt megkapod a szükséges támogatásokat is. Most hozzád mérten, vagyis egyéni szinteken kihozhatod magadból a legtöbbet egy olyan területen, ahol ezt szeretnéd.
FŐ ENERGIA: Szembe kell nézned helyzetekkel vagy akár csak önmagaddal is és fel kell vállalnod azt amit így meglátsz. Vannak dolgok amiket ideje volna letenni végre, ez persze felelősséggel járhat, viszont most megkapod hozzá az erőt és a tisztánlátást is.
FÓKUSZ: Figyelj a kommunikációdra. Mit mondasz és hogyan mondod. Figyelj az új ötleteidre, tervezd meg mit és milyen módon szeretnél csinálni. Fontosak lehetnek a részletek és az apróságnak tűnő dolgok is. Ne idegeskedj mert ez megakaszthat és akadályozhat. Beszélgess el másokkal a terveidről.
TÁMOGATÁS: Ez most nagy lépés lehet az életedben, így mindenképpen legyél óvatos. Ha nem vagy túl jó emberismerő vagy csak magadat nem ismered elég jól, nézd meg kivel állsz szóba és mennyire hihetsz, bízhatsz az emberekben. Van egy veled született bölcsességed, használd ki ezt az adottságodat. Újulj meg ha úgy érzed ez az ami előrevisz.
AKADÁLY: A túl nagy elvárások hátráltatni tudnak és mindegy hogy magaddal vagy másokkal szemben támasztod őket. Most nem teheted meg a háttérbe vonulást, igen is ott kell lenned és irányítani az életedet. Ne akarj hirtelen nagyot lépni, elég ha lépésről lépésre haladsz előre. Sokkal inkább erős várat mint kártyavárat építs.
TANÁCS: Ismerd meg magad és a környezeted. Tanuld meg miként tudsz a legjobban működni. Kérj nyugodtan segítséget másoktól, akik már végig járták ezt az utat, de legalább is jó ötletekkel vagy iránymutatással szolgálhatnak. Nem kell mindent megosztanod másokkal, válogasd meg bölcsen a szavaidat.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
NYILAS
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Biztonságra törekvés, stabilitás és révbe érkezés egy helyzetben vagy egy területen. Ugyanakkor van aki még most jelöli ki a céljait, vagyis most körvonalazódik mit is szeretne elérni. Olyan kapcsolatok kialakítása amelyre lehet támaszkodni és szoros köteléket létrehozni.
FŐ ENERGIA: Bármit is tervezel most rajtad áll minden. Te vagy a mozgatórugója az eseményeknek, részt kell venned tevőlegesen is a dolgokban, muszáj lépned valamerre. Miután Te vagy mindennek a megálmodója, ki is tudhatná jobban mit szeretnél, mire vágysz és mit akarsz elérni.
FÓKUSZ: Központban a türelem, a nyugodtság és a tisztánlátás. Megvan a kellő tapasztalatod mindenhez amire csak szükséged van, de higgadtnak is kell maradnod. Lassan lépkedj előre, ne sürgess semmit, bölcs meglátásaid visznek előre. Kívül és belül egyaránt tisztázd le mit is akarsz és alázattal viszonyulj mindenhez. Támaszkodj a belső érzékenységedre, megmutatja az irányt.
TÁMOGATÁS: Használ fel jól az aktív és teremtő oldaladat és merj lépni ha itt az idő. Tudd mit akarsz és legyenek konkrét elképzeléseid, terveid. Ahogy Te vagy a fő energia úgy a támogatást is legjobban saját magadnak tudod megadni. Találd meg a harmóniát az erő és visszafogottság között.
AKADÁLY: A félelmek mindenképpen hátráltatnak pedig nincs okod aggodalomra mindened megvan a haladáshoz. Ha nem mersz dönteni, ha nem vagy elég elszánt és határozott az szintén visszafoghat. Ha nem hagyod hátra a múltat és nem vonod le belőle a tanulságokat, nehezen fogod megtalálni amit keresel.
TANÁCS: Tervezz, álmodozz, használd a képzelőerődet. Szinte bármit elképzelhetsz csak legyen meg a kellő fantáziád, hogy aztán kiválaszthasd azt amit a leginkább szeretnél. Bízz a dolgok szerencsés kimenetelében, a siker eljövetelében. Legyél érzékeny azokra az impulzusokra amik segíteni tudnak és megmutatják az irányt.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
BAK
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Valami sorszerű történés kap teret ebben a hónapban mely megmutatkozhat a fizikai szinten lévő történésekben, de éppúgy érzelmileg vagy a gondolatok szintjén is. Ezek lehetnek kellemes vagy kellemetlen dolgok is, de nagyon úgy tűnik pont most van az ideje valamivel szembenézni.
( Gondolhattam volna, hogy ez nekem jut 😊 😊 )
FŐ ENERGIA: Bármi is lesz, a haladásunkat szolgálja, ami mindenképpen fontos és szükséges. Következetesség, eltökéltség és szilárdság ami biztosan kell hozzá, de ezzel esélyt kapunk egy magasabb szintre lépni. Bármi is történik az értünk van és minket szolgál.
FÓKUSZ: Mindenképpen egyfajta tanulási folyamatban veszünk részt és akár egy magasabb bölcsességbe és tudásba való beavatást is kaphatunk. Persze csak ha megfelelünk a követelményeknek. 😊 Ismeretek bővítése, önmagunk vagy mások megismerése – rengeteg út és lehetőség ami felé figyelhetünk.
TÁMOGATÁS: Önmagunk aktív, teremtő oldala amire jószívvel támaszkodhatunk. A határozott fellépés és döntésképesség pedig egy olyan erő, mely bármikor a segítségünkre lesz. Sosem vagyunk egyedül, mindig lesz akire számíthatunk, egy tanító, egy közeli ismerős vagy egy bölcs ember személyében.
AKADÁLY: Ahogy az erő, úgy az akadály is lehetünk mi magunk. Csakis rajtunk áll miből mit hozunk ki, mivel hogy nézünk szembe és mit kezdünk a lehetőségekkel. Visszahúzódhatunk vagy kézbe vesszük az irányítást és megmutatjuk, hogy a visszafogottságból is lehet erőt kovácsolni. A gyengeség most nem lesz elég és a túlzott érzékenység okozhat nehezebb perceket.
TANÁCS: Mindenképpen nyitni kell kifelé és el is mozdulni valamerre. Sok hasonló gondolkodású ember van akik segíthetnek vagy akár mi támogathatjuk őket. Kinek kinek a feladata szerint. Használjuk fel a kapcsolatainkat és találkozzunk emberekkel. Éljünk kreatívan és élvezzük az életet.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
VÍZÖNTŐ
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Örömök, remények váratlan történések. Olyan lehetőség kerülhetnek eléd, amire nem is számítasz. Esetleg szerencsés véletlenek folytán jó dolgok történnek Veled és így derűsebben állsz a mindennapokhoz. Észreveszed az apró örömöket is. ( vedd észre 😊 )
FŐ ENERGIA: Körültekintésre és óvatosságra mindenképpen szükséged lesz. Figyelned kell a részletekre, de hogyan máshogy vennéd észre az apró ajándékokat és a kínálkozó lehetőségeket. Tegyél meg mindent a siker érdekében, légy éber és használd jól az eszedet. Találékonyságod remélhetőleg a jó irányba vezet.
FÓKUSZ: A figyelmed a vágyaidon tartsd, de persze ne legyél túl naiv sem, próbálj valóságos és reális célokat kitűzni magad elé. Indulnál, bár néha még hiányzik a pontos irányvonal. Mindenképpen figyelj a kezdeti lépésekre és kérj támogatást, ha valamiben nem vagy biztos. Elindulhatsz vagy megújulhatsz valamiben, most valahogy könnyedén veszed az akadályokat.
TÁMOGATÁS: Fontos, hogy a célon tartsd a figyelmedet. Legyél stabil és kitartó. Ha külső segítségre lenne szükséged, mindig találsz a kapcsolataid között olyan személyeket akikre számízhatsz. Válogasd meg kiben bízol meg és ki az aki esetleg csak közel akar tudni magához.
AKADÁLY: Ne menj bele vitákba és igyekezz kerülni mindenféle nézeteltérést a környezeteddel. Bár nyilván ezt nem választja az ember, de könnyen belecsúszhatsz és ezzel magadnak is gondot okozol. Ne legyél túl szigorú magaddal és persze másoktól se várj el erőn felül dolgokat.
TANÁCS: Legyél határozott és mutasd ezt kifelé is. Lássák rajtad, hogy rendben vagy és nem függsz másoktól. Gondold át azt amibe belekezdesz, legyél logikus és a célon legyen a szemed. Bár jöhetnek nem várt dolgok és szerencsés véletlenek, azért ne engedd ki az irányítást a kezedből.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
 
 
HALAK
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
TÉMA: Ezt valahogy úgy tudnám megfogalmazni, hogy itt az ideje rátalálni önmagadra, a belső erőforrásaidra. Meg kell mutatnod ki tudsz állni önmagadért ha kell, de persze mások is élvezhetik a támogatásod. Bátorságod és elszántságod szinte rendíthetetlen.
FŐ ENERGIA: A kapcsolataidon van a hangsúly, legyen az bármilyen minőségű. Szorosabbra kell fogni vagy felismerni benne az értéket. Némelyik kötelék többet jelent a másiknál és figyeld meg melyik megy át esetleg egy kevésbé értékes, rutinszerű kötődésbe.
FÓKUSZ: Figyelj oda minden apróságra minden jelentéktelennek tűnő dologra is. Néha pont a részleteken csúsznak el a dolgok. Nézd meg hol lehetnek a gyenge pontok az életedben vagy akár egy adott szituációban, ne engedd, hogy ezek a dolgok kizökkentsenek és elvigyék az energiádat. Arra is legyél tudatos mitől félsz és mi okozhat kellemetlenséget.
TÁMOGATÁS: Keresd hasonló gondolkodású emberek társaságát és nyugodtan ötletelj velük. Nyiss kicsit kifelé, ahol más és újfajta impulzusok érhetnek. Törekedj arra, hogy harmóniát találj azokban a dolgokban amikkel foglalkozol. Tölts el kellemes órákat/napokat bármivel amiben megtalálod és kifejezheted önmagad.
AKADÁLY: A rosszindulatú, hátulról jövő emberek bármikor bekavarhatnak a nyugodt életedbe, de ne engedd meg nekik, hogy bármiben is a kedvedet szegjék. Persze legyél óvatos, de nem kell mindentől félni, hiszen ott az erőd, amit senki sem vehet el Tőled.
TANÁCS: Támaszkodj a barátaidra vagy bárkire akit közel érzel magadhoz. Jól nézd meg kiben bízhatsz és legyél hozzá hűséges, szükségetek van egymásra. Ha kell védelmezz meg másokat, ezért is van akkora erőd, jut belőle mindenkinek. Legyél odaadó barát, de megfelelned csak önmagadnak kell.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️